ondrejvla
Veď tie ženy nemajú žiaden deň voľna?! Pozri si Zákonník práce
Neviem či to v tej tabuľke nevidno, ale každej by pripadal v týždni jeden deň voľna. Jeden týždeň voľný deň v nedeľu, druhý týždeň v sobotu. Ako som písala nemám skúsenosti, takže rada pozri si ZP je od predpokladám skúseného človeka dosť malá rada, pre ktorú som sa chcela utiekať na tejto porade! ZP som už prečítala niekoľko krát, ale neviem sa v tom vysomáriť. Takže ak takýto harmonogram nepripadá do úvahy, ako je možné rozvrhnúť prácu dvom predavačkám tak, aby predaj nebol prerušený ani jeden deň v týždni a bola dodržaná nájomná zmluva, ktorá ukladá povinnosť mať otvorené od rána do večera a zároveň aby týždenný prac. čas 40 hodín bol tiež dodržaný a iné ustanovenia ZP?
Zdalo sa mi že sa jedná o nerovnomerné rozvrhnutie pracovného času podľa ZP, ale asi som to zasa nepochopila, takže niekto seriózny poraďte, veď zatiaľ sa netreba rozhorčovať, ide len o vytvorenie harmonogramu pre dve predavačky, ktoré by potom mali podľa neho pracovať. Aby bol šitý na mieru aj pre predavačky aj pre zamestnávateľa.
Ďakujem!