Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
[COLOR=darkgreen]Prichádzam dnes na den menín
s mojím skromným pozdravením,
s prianím zdravia v dalsom zití,
bez búrok a vlnobití.
S ním sa spája prosba vrúcna,
aby si mal do budúcna
A prezraď podľa ktorého, pretože ja oslavujem narodeniny aj meniny v jeden deň a ešte ktomu v novembri. Skúsim kuknúť do toho druhého a ak by to vychádzalo niekedy na leto, tak si zavediem oslavu menín na iný termín. A konečne oslávim svoj sviatok poriadnou grilovačkou.
človek, príliš dôverčivý, a niekedy aj idealista, ktorý verí v dobro človeka ...viac
Barbara
Zoli a nepomýlil si sa náhodou, nie 3x?????
8. marec 23.jún
7.apríl
Ten stredný dátum som nevedel. Ďakujem, teraz už budem oslavovať asi 3x. Inak ten prvý dátum oslavujem v kruhu rodiny. A 7.4. väčšinou známy a kamaráti gratulujú.
Zoli, želám Ti pri príležitosti Tvojich menín všetko najlepšie, hlavne zdravie (toho je vždy treba) a šťastie (na Titanicu boli väčšinou zdraví), a na záver veľa lásky.
P.s.
Ak by ti bolo málo dní na oslavu, tak vedz, že je dňa Tvojho mena viac:
Zoltán (március 8., március 13., június 23., november 20.)
A prezraď podľa ktorého, pretože ja oslavujem narodeniny aj meniny v jeden deň a ešte ktomu v novembri. Skúsim kuknúť do toho druhého a ak by to vychádzalo niekedy na leto, tak si zavediem oslavu menín na iný termín. A konečne oslávim svoj sviatok poriadnou grilovačkou.