Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
tiež vás už prestalo baviť variť dookola stále to isté?
ak máte nejaké recepty, ktoré sú rýchle a nie veľmi náročné prosím sem s nimi.....
jeden mám je super, lebo je rýchly a netreba k nemu robiť prílohu...je už súčasťou jedla
400 g mletého bravčového, ktoré ochutíme koreninami podľa zvyku a vytvarujeme z neho guľky
cesto: do misy preosejeme múku (125g), nalejeme trochu mlieka, vypracujeme hladké cesto a pridáme zvyšok mlieka (300ml je celá dávka) a 3 vajíčka – necháme cca 30 min. oddychovať
opražíme cibuľu, dáme ju na spodok zapekacej misy, poukladáme na ňu guľky a dáme piecť asi na 10 min. pri teplote 210 stupňov. Po 10 min. prilejeme cesto ( tak, aby guľky vytŕčali ako žaby z diery) a pečieme ešte asi 25 min., cesto guľky krásne obkolesí, chutí ako palacinko knedľa a je to dobrá príloha.... _________________
Naposledy upravil mamminta : 30.04.08 at 13:12Dôvod: pridaný text
Pravidlá a tipy
Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte. Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
❤ Buďte priateľskí ❤
Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
asi kazda /kazdy/z nas ma obcas pocit,ze varime stale to iste do kola.....co uz,ked papkat sa musi
Ak si pozries archiv porady, su tam taketo temy a inspiracii co uvarit tam najdes viac ako dost len to chce chut a cas preluskat
Tento recept je vlastne na take rychle pohostenie, oslavu.
Nakrajame si zemlu na platky ,ktore rychle opecieme na oleji.Este teple potrieme nasledovnou pomazankou: 15 dkg tvrdeho syra nastruhat,1/2 tatarskej omacky,1/2 bieleho jogurtu,5 struckov cesnaku.Vsetko dobre vymiesat.Podla potreby mozeme pridat este syr,aby natierka bola hustejsia.
Ale doporucujem opiect zemlu, nie chlieb.Je to ovela jemnejsie.
Je to super,skus to!!!!!
Napis ako ti chutilo