Zavrieť

Porady

Superstretko Porady

Lektor - dane, mzdy a odvody a poslanec NRSR (SaS) ...viac

Anketa: Prídete na stretnutie? Ak áno, voľte termín!

Počet hlasujúcich
61. Na účasť v tejto ankete nemáte prístupové práva.
  • Vyhovuje mi termín 28.-29.5.

46 75.41%
  • Vyhovuje mi termín 4.-5.6.

36 59.02%
Hlasovanie s viacerými možnosťami.
Už sme sa o tom pár krát neoficiálne bavili a keďže sa zdá, že tento nápad má podporu, tu je:

Koncom mája sa bude konať (?) pri príležitosti 1.výročia existencie Porady, celoslovenské superstretnutie členov a fanúšikov Porady.

Miesto konania by malo byť niekde v strede Slovenska (ten je tuším v obci Krahule ?), aby to mali Bratislavčania i Košičania rovnako ďaleko. Stretnutie by bolo cez víkend - zo soboty na nedeľu - nech to stojí za to.

Teraz sa však najskôr dohodnime formou verejnej ankety, kto má predbežný záujem prísť a v akom termíne. Z našej debaty na kafčotreffe v BA 9.4. vyplynulo, že zaujímavé termíny by boli tieto dva:

28. - 29.5. alebo
4. - 5.6.

Takže - kto z Vás má záujem, nech ho prejaví hlasovaním v ankete za jeden, prípadne oba, z týchto termínov.

Ďalšia otázka na Vás je, či máte niekto tip na veľkú chatu alebo lepšie veľký penzión, kde by sa táto akcia mohla konať. Ideálne by boli Donovaly a podobne. Ozvite sa prosím buď priamo tu v téme alebo mi pošlite súkromnú správu.
Usporiadat
Janca Janca

Janca je offline (nepripojený) Janca

V to dufam aj ja, že sa Prievidžania dohodnú, napr. ces sukromne správy. Ak by som náhodou pozabudla, kopni ma "do hlavy", lebo dorábam vyúčtovania spoločenstiev a ratujte ma všetci koncom 4/2005 ma čaká kontrola soc. poisťovne za 8 rokov dozadu. Uf, uf. Takže bodne hoci aj pracovný oddych s poraďákmi.
Hlinkovx Hlinkovx

Hlinkovx je offline (nepripojený) Hlinkovx

ta som to ja :-)
JANI....neboj...nenechám ťa tu...jasné..že sa už nejako dohodneme...môžeme predtým urobiť stretko v PD a dohodnúť sa tam...a ku kontrole...veľa šťastia..
jess jess

jess je offline (nepripojený) jess

žienka
už sa teším Krahule sú stred Európy, je tam pekne, hlavne v zime super lyžovačka , detto Skalka - to je stredisko nad Krahuľami - ešte teraz sa dá super lyžovať, Donovaly sú nádherné aj v zime aj v lete

no, a Richard, ja tú turistiku "nemusím"
luebchenko luebchenko

luebchenko je offline (nepripojený) luebchenko

žena - čo viac povedať treba :) ...viac
ALDA
Hlasovala som, ale rada by som vedela či prídu aj nad 50-tku, aby som nekazila priemer! /aj staré vykopávky -samozrejmä iba podľa rodného listu/
by sa mohli zúčastniť a nabrať energiu a vedomosti tých mladých a už skúsených!!
Hláste sa!!!!!
Alda, mať tvoje problémy a Onasisove milióny! akú 50-tku máš na mysli? váhové parametre? Takých bude nad 50 kg! neboj a čo sa veku týka, my tu máme všetci niečo nad 17 ja už pekných pár rôčkov, zvykla som si
luebchenko luebchenko

luebchenko je offline (nepripojený) luebchenko

žena - čo viac povedať treba :) ...viac
Jožko, a nedalo by sa prijéchať už v piatok navečer - ja ráno strašne nerada vstávam a keď mám kamsi do Stredozeme ešte cestovať to by som musela hóóódne skoro očká rozliepať v sobotu ráno!!! A v piatok večer by to molo byť napríklad metodické usmernenie ku dvojdňovému školeniu z oblastí daňovej, účtovnej a mzdovej problematiky...
Jozef Mihál Jozef Mihál

Jozef Mihál je offline (nepripojený) Jozef Mihál

Dobrý nápad Ľuba, takže super tvrdé jadro zraz už v piatok večer na školení k metodickému usmerneniu!
Jozef Mihál Jozef Mihál

Hm, zatiaľ sa nám tu nik nehlási s ponukou svojej chatičky, penziónu či hotelíku, spomedzi 6000 členov Porady tu snáď je niekto vlastníkom podobného zariadenia?! Ozvite sa!
Jozef Mihál Jozef Mihál

Za púheho poldňa existencie tejto témy sa našlo už 19 Poradcov, ktorí by radi prišli. Z Východu, Západu, Juhu, Severu, či Stredu. Ste super!
ajacik ajacik

ajacik je offline (nepripojený) ajacik

robím to, čo ma baví a zarábam pri tom ťažké prachy :) ...viac
Ja by som tak strašne rada išla. Ale straaaaaašne.
Ale 6.6. mám štátnice. Takže by to asi nebol najlepšie strávený víkend :-(
Všetkým Vám prajem príjemnú zábavu a dobrú spoločnosť a verím, že takéto stretnutie nie je posledné, a že dalšieho už sa budem môcť zúčastniť aj ja.
Ešte raz takto vopred všetkým prajem pekný víikend.
Hlinkovx Hlinkovx

Jozef Mihál
zraz už v piatok večer na školení k metodickému usmerneniu!
Prikláňam sa k piatku ak by to bolo možné..ale bez metodického usmernenia
ricij ricij

ricij je offline (nepripojený) ricij

Rád si uťahujem zo seba a iných ľudí. ...viac
Fajn, výborne, to už by som mal mať väčší kľud, hlasoval som za oba termíny. Chata je fajn, ale prinajhoršom aj v stanoch sa dá bývať, nie? Sú z porady aj nejaké veštice, aby vyveštili, v ktorých z týchto termínov bude dobré počasie?
ayya ayya

ayya je offline (nepripojený) ayya

Tiež by som bola za začiatok už v piatok, ak ma teda zoberiete so sebou :-)
Jeden z tých dvoch víkendov nebudem mať k dispozícii dopravu z Blavy, možno by som sa mohla niekomu podielať na nákladoch PHM ...
Pôjde niekto autom z Ba a má voľné miesto?
:-)
ayya ayya

ayya je offline (nepripojený) ayya

ricij
Fajn, výborne, to už by som mal mať väčší kľud, hlasoval som za oba termíny. Chata je fajn, ale prinajhoršom aj v stanoch sa dá bývať, nie? Sú z porady aj nejaké veštice, aby vyveštili, v ktorých z týchto termínov bude dobré počasie?
stany nieeeee !!! :-)
ak budú iba stany, už aj sa odhlasujem :-) som sa nastanovala voľakedy dosť, neviem, či by to dnes so mnou neskončilo niekde na urológii, alebo tak :-)
bepo bepo

bepo je offline (nepripojený) bepo

ricij-na začiatok si všetci dáme proti-ďaždový tanec a bude vymalováno
ricij ricij

ricij je offline (nepripojený) ricij

Rád si uťahujem zo seba a iných ľudí. ...viac
bepo
ricij-na začiatok si všetci dáme proti-ďaždový tanec a bude vymalováno
Hej v Afrike majú dažďový a potom ešte oplodňovania.
Ale protidažďový, ta taký ešte nevymysleli.
Jozef Mihál Jozef Mihál

ricij
...ale prinajhoršom aj v stanoch sa dá bývať, nie?
...uff, to radšej namiesto penzióniku poďme do Carltonu...(ak nejaký na Donovaloch už postavili).

Haló, kde a kto je ten ochotný, čo si rád naplní (a adekvátne zarobí) svoj hotelík v horách koncom mája približne 50-timi školeniachtivými občanmi?
sway sway

sway je offline (nepripojený) sway

som človek ktorého poteší keď niekomu dobre poradí, a nik mu nemá za zlé, keď sa pýta na "samozrejmosti" a hlavne som žena - žienka ...viac
ayya
stany nieeeee !!! :-)
ak budú iba stany, už aj sa odhlasujem :-) som sa nastanovala voľakedy dosť, neviem, či by to dnes so mnou neskončilo niekde na urológii, alebo tak :-)
Ja by som sa teda s chuťou pridala!!!! - mám fajn kontakt na super ubytovanie v CHVOJNICI - ale neviem či to nie je odruky...., ale treba dať vedieť rýchlo počet kusou a termínik!!!!
ohnisko-opekačka, veľká spoločenská, pekné izby so sociálkami, fitnesko a tuším i bazén...., ale neviem či by sme to využili - ten bazén - hihihihi
asi by sa podarila slušná ceny, výborne tam varia á môžeme si priniesť tekutú stravu - pri malinkej tržbe aj domácim, prižmúria očká....:p
Hlinkovx Hlinkovx

SWAY...myslíš CHVOJNICU pri PRIEVIDZI...to by bolo super...tam aj kameňom dohodím ..či ešte existuje nejaké iná???
Evanka Evanka

Evanka je offline (nepripojený) Evanka

Hlinkovx
SWAY...myslíš CHVOJNICU pri PRIEVIDZI...to by bolo super...tam aj kameňom dohodím ..či ešte existuje nejaké iná???
Chvojnica je niekde smer Myjava - Vrbovce (Tak som to nasla na mape - nie ze by som to poznala).
accad accad

accad je offline (nepripojený) accad

Ak sa jedná o chatu-typu hotelík patriaci CHZ Nováky, tak manžel povedal, že je slušný. Ale ja len do hotelíka, sú tam vraj aj nejaké chatky a to ja radšej nie. Už som pohodlná. Chvojnica je smer Prievidza, odbočka v Nitrianskom Pravne, pri chate končí cesta. Do Chvojnice chodí autobus, ale od autobusu je to k hotelu vraj hodinka peši. Možno by bolo dobre uvažovať aj nad niečim.
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať