Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Už sme sa o tom pár krát neoficiálne bavili a keďže sa zdá, že tento nápad má podporu, tu je:
Koncom mája sa bude konať (?) pri príležitosti 1.výročia existencie Porady, celoslovenské superstretnutie členov a fanúšikov Porady.
Miesto konania by malo byť niekde v strede Slovenska (ten je tuším v obci Krahule ?), aby to mali Bratislavčania i Košičania rovnako ďaleko. Stretnutie by bolo cez víkend - zo soboty na nedeľu - nech to stojí za to.
Teraz sa však najskôr dohodnime formou verejnej ankety, kto má predbežný záujem prísť a v akom termíne. Z našej debaty na kafčotreffe v BA 9.4. vyplynulo, že zaujímavé termíny by boli tieto dva:
28. - 29.5. alebo
4. - 5.6.
Takže - kto z Vás má záujem, nech ho prejaví hlasovaním v ankete za jeden, prípadne oba, z týchto termínov.
Ďalšia otázka na Vás je, či máte niekto tip na veľkú chatu alebo lepšie veľký penzión, kde by sa táto akcia mohla konať. Ideálne by boli Donovaly a podobne. Ozvite sa prosím buď priamo tu v téme alebo mi pošlite súkromnú správu.
Nechcem rýpať, ale mne by sa ozaj hodilo aj to školenie. Ešte neviem, či budem mať čas, ale ak sa mi bude niektorý termin hodiť tak sa tiež prihlásim. Bude stačiť do konca týždňa?
Tiež by som bola za začiatok už v piatok, ak ma teda zoberiete so sebou :-)
Jeden z tých dvoch víkendov nebudem mať k dispozícii dopravu z Blavy, možno by som sa mohla niekomu podielať na nákladoch PHM ...
Pôjde niekto autom z Ba a má voľné miesto?
:-)
ja pôjdem autom z Bratislavy, takže dá sa dohodnúť.
som človek ktorého poteší keď niekomu dobre poradí, a nik mu nemá za zlé, keď sa pýta na "samozrejmosti" a hlavne som žena - žienka ...viac
Hlinkovx
presne túto Chvojnicu som myslela
Ľudkovia, už sadáte pomaly do auta :p - nie je to také jednoduché - fakt treba záväzne počet, termín a na koľko dní - potom to zistím a potvrdím či sú voľní...., ak je záujem dajte vedieť a ja obratom hodím zasa cenu čo mi povie majiteľ, myslím že sa tiež odvíja od počtu ľudí.
Tiež by som bola za začiatok už v piatok, ak ma teda zoberiete so sebou :-)
Jeden z tých dvoch víkendov nebudem mať k dispozícii dopravu z Blavy, možno by som sa mohla niekomu podielať na nákladoch PHM ...
Pôjde niekto autom z Ba a má voľné miesto?
:-)
hlasim sa na oba terminy aj na piatok vecer...a ponukam zvoz autickom z KE... az ..no neviem kam, ale urcite tam trafim...Kedze sa jedna o Punto..iba tri osôbky radsej, aby vsetci mali zarucene pohodlicko..:-)