Jozef Mihál
Úžasné priatelia. Už teraz je jasné, že táto akcia bude. Načim začať tvrdo uvažovať o mieste konania.
Takže poprosím touto cestou sway, aby sa poinformovala na Chvojnicu, ďalej Beátu, aby to isté urobila so svojimi zdrojmi v Tajove, Krahuliach a v tom hoteli na Donovaloch. Braňo, tie Belušské Slatiny by boli pre Východ myslím trošku od ruky.
Sway a Beáta, zistite teda:.
Takže priatelia ideme na to:
Chvojnica je možná v 3,4,5 /06 je voľná - takže dá sa na 99% - zajtra budem vedieť naisto s tým že:
- cena cca 600/noc s plnou penziou - (bez reklamy po skúsenosti hovorím že suuuuper varia,)
- neviem p. Mihál čo ste chceli pod pojmom "Organizujú školenia" - myslím že nie je tam nejaká osoba čo by nás koordinovala..., ale je k dispozícii meotar a veľká tabuľa - len treba priniesť, alebo si zaplatiť papier - (ja mám,na tabuľu, k meotaru neviem čo treba).
- zábava je možná, keď bude počasie aj vonku - grily..., opekačka..., vnútri sa dá tancovať, myslím že v pohode ja som tam bola s partiou lyžovať a bolo to super!!!, je tam najaké fitnesko, telocvičňa veľká..., jednoducho myslím že po tejto stránke fajn.
Potom termín 27,28,29/05 je komplikovaný, ale zvládnuteľný, nakoľko tam 27/28 budú nejakí izraelskí veteráni, ale len jednu noc - pričom by sme museli my spať v chytkách - sú celkom fajn, aj so sociálkami....,a potom už sme sami. Cena za chatky je myslím nižšia. - to len naokraj.
Celkom určite budem vedieť zajtra, ale potom treba zachovať serióznosť v tom, že ak potvrdím termín a počet - (ide o nášho dobrého priateľa čo mi toto dohodil) musíme byť korektní.
tak čakám na odozvy - a uvidíme ako sme na tom, či sa dokážeme zorganizovať.... - dúfam áno....