Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Už sme sa o tom pár krát neoficiálne bavili a keďže sa zdá, že tento nápad má podporu, tu je:
Koncom mája sa bude konať (?) pri príležitosti 1.výročia existencie Porady, celoslovenské superstretnutie členov a fanúšikov Porady.
Miesto konania by malo byť niekde v strede Slovenska (ten je tuším v obci Krahule ?), aby to mali Bratislavčania i Košičania rovnako ďaleko. Stretnutie by bolo cez víkend - zo soboty na nedeľu - nech to stojí za to.
Teraz sa však najskôr dohodnime formou verejnej ankety, kto má predbežný záujem prísť a v akom termíne. Z našej debaty na kafčotreffe v BA 9.4. vyplynulo, že zaujímavé termíny by boli tieto dva:
28. - 29.5. alebo
4. - 5.6.
Takže - kto z Vás má záujem, nech ho prejaví hlasovaním v ankete za jeden, prípadne oba, z týchto termínov.
Ďalšia otázka na Vás je, či máte niekto tip na veľkú chatu alebo lepšie veľký penzión, kde by sa táto akcia mohla konať. Ideálne by boli Donovaly a podobne. Ozvite sa prosím buď priamo tu v téme alebo mi pošlite súkromnú správu.
akože len my?! keď som si klikol na izbu a vybavenie - zobrazili sa mi na dvojke izbe také 2 mladé čučoriedky...a okrem toho predsa personál hotela a iste tam nebudeme len my ubytovaní v tom čase...
tibor..tie "dve čučoriedky" možno dajú na izbu tebe... ale čo ja by som s nimi robila....to si teda neviem predstaviť
práca nie je mojim hobbym-skorej šport a športovanie moje i celej rodiny,cestovanie-ale hlavne autom,popíjanie cinzana s nohami máčanými v mori ...viac
Hlinkovx
tibor..tie "dve čučoriedky" možno dajú na izbu tebe... ale čo ja by som s nimi robila....to si teda neviem predstaviť
horšie je, že ja si to viem asi len predstaviť...(:
som človek ktorého poteší keď niekomu dobre poradí, a nik mu nemá za zlé, keď sa pýta na "samozrejmosti" a hlavne som žena - žienka ...viac
Beata
Aj ja som to pozerala už, Jozef. Tak je to pri Prievidzi, čiže asi je to ono. Len sway sa nám niekam stratila, nevieme čo a ako. Aj by som tam zavolala, ale keď to sway vybavuje, tak nechcem kafrať... Tam je ale ubytko 705,- sk plná penzia / osoba / deň... však je to aj luxusne zariadené
až teraz so to nakukla, áno bude lepšia cena ako je oficiálna.....
som človek ktorého poteší keď niekomu dobre poradí, a nik mu nemá za zlé, keď sa pýta na "samozrejmosti" a hlavne som žena - žienka ...viac
POZOR MALÁ ZMENA PODMIENOK !!!!:
Tak som práve volala s majiteľom Chvojnice , máme možnosť na termín 3,4,5, júna teda od piatka večer do nedele ale má voľné: 35 miest v chatkách a zvyšok v hoteli. Pričom v chatkách je teplo, vecko i sprcha. cena by bola cca tých 600,-
Prosím podumajte či je to vyhovujúce, nakoľko to musíme buď potvrdiť, alebo odmietnúť - tuším ten slovenský podnikateľský chlebík je ozaj tvrdý..., mrzí ma to, lebo včera mi bolo povedané, že v tom termíne má na 99% úplne prázdno...a mám obavy keď nebudeme rýchli, že nebude ani to čo má dnes - poprosila som ho, že koncom týždňa mu zavolám ako sme sa rozhodli.
No mám tu aj správy z Krahúl, práve mi volala pani majiteľka. Na májový termín má voľné kapacity cca 34 lôžok, plus hneď vedľa druhý hotel má kapacitu tiež cca 34 lôžok. Pani majiteľka jednala aj s tým druhým hotelom, je možné sa teda ubytovať aj v oboch hoteloch, cena by bola predbežne tých 450,- Sk / deň / osoba + 20,- Sk za noc rekreačný poplatok mestskému, či obecnému úradu, samozrejme cena je s plnou penziou. Takže bývali by sme v dvoch budovách, ale sú vedľa seba, takže no problem. Strava by bola spolu v jednom, alebo druhom hotely.
A ešte news zo zákulisia, asi najdôležitejšie - vybavujem pečené prasiatka a čapované pivko! Takže si chystajte vážení aj krígle!!!
toto sa mi páči .... síce krígel alebo suchô neľúbim .... , ale prasiatko móžem .... a navyše detičky by som mala len pár km u svokrovcov v Kremnici a potom mi vyhovujú oba termíny