Tinika Dobrý deň,
obraciam sa na Vás s otazkou. Tiez som bola hlupa a pozicala peniaze bez papiera. Viem, ze este jeden človek tejto osobe požičal. Ale inač nemam žiaden dokaz. Ako by som mala postupovat, ked ani po mesiaci som sa k peniazom nedostala. Dotyčný ma stále nejakú vyhovorku. Pred 3 tyzdnami mi vraj vlozil peniaze na účet, ale dodnes tam nemam ani cent od neho. A vraj chybu urobila banka, ale neverim ze by ju za 3 tyzdne neodtranila.
Ahoj, Tvoj prípad mi pripomenul jedného známeho a preto Ti radím, never takýmto výhovorkám, ak Ti niekto vloží sumu na tvoj účet v Tvojej banke, trvá to niekoľko minút a už si to môžeš napr. na internet bankingu skontrolovať, ak je to iná banka, tak to trvá 1-2 dni a opäť tam už suma musí byť. Ten môj známy mi tiež posielal peniaze na môj účet a:
prvý krát: si ich nechala pracovníčka banky
druhý krát: po dvoch týždňoch akože reklamoval, že mi vložil na účet peniaze a nič neprišlo, čo trvalo ďalšie 2 týždne
tretí krát: si ich nechal (pre zmenu) pracovník banky
(pričom známy odmietal podať tr. oznámenie)
štvrtý krát: po týždni akože volal do Bratislavy, kde je chyba
piaty krát: (tieto výhovorky som mu samozrejme neverila) ich poslal na účet svojej bývalej manželky
A TO už bol vrchol výhovoriek!
Takýmto bludom by neuveril ani debil.
Preto never ak Ti peniaze nedošli, ako som to opísala vyššie. Každý chodíme do banky a približne vieme, ako dlho trvá prevod peňazí
.