karkulka
kvôli výkazom na všetky tie naše nepodarené inštitúcie si plánujem tento rok kúpiť farebnú tlačiareň...zaujímalo by ma, aké skúsenosti s týmto čudom máte, akú to má réžiu, ako často tomu treba kupovať toner a tak...či sa mi to skrátka vyplatí alebo či mám pokračovať v boji s ružovými, žltými či zelenými tlačivkami po starom...
Katka, a ty si úplne z tých uzávierok zblbla?, ešte ich chceš podporovať v tých ich buzeráciách, že aké tlačivká by si želali?! Píš si, že ak si obstaráš farebnú tlačiareň, tak odtieň ružovučkej z tvojej tlačiarne sa nebude zhodovať s odtieňom ružovučkej od ich vylobovaného dodávateľa tlačív, svetlučkozelenú nebudú akceptovať ich (za naše peniaze draho zakúpené scaneríky), alebo tá tvoja tlačiareň jednoducho nebude na nejakom schválenom, zákonom odobrenom zozname, ktorý si promptne dajú prijať náležite podmasteným parlamentom!!! Tu treba jednoducho tlačiť na všetkých miestach v tom zmysle, že žijeme v roku 2005 - v dobe internetu a mašín, ktoré prečítajú aj č-b tlačivá a ja fakt nechápem, prečo by som mala podporovať nejakú štátnoinštitucionálnu, dodávateľmi tlačív vylobovanú buzeráciu!
Prosím všetkých softvéristov, ktorí spolupracovali pri tvorbe výstupov z programov so SP, ZP a podobnými inštitúciami - vyjadrite sa. Existuje dáky rozumný argument pre to, že by s nami mohli takto cvičiť a požadovať špeciálne vykolorované tlačivá? Ja to vnímam ako niekoho obrovský kšeft, ktorý zbytočne komplikuje život účtovníkov! Má táto požiadavka špeciálnych "dúhových" tlačív vôbec oporu v zákone?

... viete kto je dúhový, nie?...