Zavrieť

Porady

platové tarify

Dobrý deň,

mohli by ste mi poradiť, kde nájdem platové tabuľky pre učiteľov? je rozdiel v platových podmienkach učiteľov ZŠ a učiteľov SŠ?
Ďakujem.
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

legolas je offline (nepripojený) legolas

muž legolas
    Kjara L Pozri príspevok
    Dobrý deň,

mohli by ste mi poradiť, kde nájdem platové tabuľky pre učiteľov? je rozdiel v platových podmienkach učiteľov ZŠ a učiteľov SŠ?
    Ďakujem.
    Myslím, že by ich mal mať každý riaditeľ školy a mali by sa nachádzať aj u mzdovej účtovníčky , alebo pracovníčky ktorá robí personálnu prácu

polka je offline (nepripojený) polka

polka
    Kjara L Pozri príspevok
    Dobrý deň,

Ďakujem.
    Platové tabuľky platné od 1.1.2008 nájdeš v priložených súboroch.

BABYstar je offline (nepripojený) BABYstar

BABYstar
    Priznali nám 9.triedu ako učiteľky MŠ ale nám odpočítali z praxe 5 rokov.Máme informáciu ,že nám mali odpočítať len 3 roky z praxe.Viete nám poradiť,ktorá vzhláška,alebo zákon to upravil.Ďakujem

Denny30 je offline (nepripojený) Denny30

Denny30
    Dobry den, chcela by som Vás poprosit o radu podla coho zistim do ktorej platovej triedy patrim.
    Momentalne pracujem v MŠ mam stredne pedagogicke vzdelanie a vysoku skolu pedagogicku odbor specialna pedagogika. Prax odbornu nemam ziadnu. Citala som niekde, ze sa tam zapocitava aj materska dovolenka na ktorej som bola 3 roky. Momentalne ma zaradili do 9 triedy. Velmi pekne dakujem za odpoved.

silvia1 je offline (nepripojený) silvia1

silvia1
    Dobrý deň,
    akosi nerozumiem tým tabuľkám. Do ktorej sa mám pozrieť ako učiteľka základnej školy, ak učím od augusta 1993? Mám aj prvú kvalifikačnú skúšku?

Sú podľa rokov praxe dosť vysoké rozdiely v tabuľkách.

jaros5 je offline (nepripojený) jaros5

jaros5
    silvia1 Pozri príspevok
    Dobrý deň,
    akosi nerozumiem tým tabuľkám. Do ktorej sa mám pozrieť ako učiteľka základnej školy, ak učím od augusta 1993? Mám aj prvú kvalifikačnú skúšku?

Sú podľa rokov praxe dosť vysoké rozdiely v tabuľkách.
    Príspevok č. 3 je už rok starý
    Tu si pozri platné od 1. januára 2009:
    http://www.minedu.sk/data/USERDATA/O...tupnice_PT.pdf

doplnenie:
    k dnešnému dňu by si mala mať tarif. plat 661,50 Eur + príplatky ak má a dá riaditeľ a hlavne ak má za čo

od augusta tohoto roka zvýšenie na 667,- Eur + nenárokovatelné zložky platu
    Naposledy upravil jaros5 : 07.07.09 at 20:25 Dôvod: doplnenie

sakova je offline (nepripojený) sakova

sakova
    Dobrý deň,
    učím na gymnáziu a chcem sa spýtať do akej platovej triedy patrím ked som zacala prave ucit a mam pedagogicke vzdelanie.

Dakujem

Trnkuch je offline (nepripojený) Trnkuch

Trnkuch
    Ahojte
    chcela by som sa spytat, ako sa zapocitava prax. Oducila som 2 roky ako nekvalifikovana a koncim VS. Mam ponuknutu zmluvu. Neviem, ci mi uznaju roky a chcem byt pripravena.

Pocula som, ze si ucitelia mozu poziadat o pozicku, podmienkou je vek a odpracovne roky. Kde najdem blizsie info?

Dakujem za pomoc.

Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.