Zavrieť

Porady

Ovčí syr (originál) - hľadám dodávateľa

Naša rodina zbožňuje ovčí syr. Kupujeme ho v obchode, v kolibkách popri ceste, ale akosi si nevieme pochutiť. Spomíname si z mladosti na výbornú chuť syra, ktorý občas priniesol známy z ciest po Slovensku. Nám dostupný ovčí syr sa mu len ťažko vyrovná. Chceli by sme si znovu pochutiť na výbornom ovčom syre. Prosím, poraďte nám , kde takýto dobrý syr kúpiť.
Usporiadat
gogina gogina

gogina je offline (nepripojený) gogina

manus Pozri príspevok
Pre mňa prosím aj troška mletého korenia
Ja prosím vypražiť mňam
Marianna01 Marianna01

Marianna01 je offline (nepripojený) Marianna01

manus Pozri príspevok
Pre mňa prosím aj troška mletého korenia
mne by stačil ten osolený syrček a fajnové čapované pivko a týždeň relaxu niekde v prírode hlavne bez mobilu
hanelie hanelie

hanelie je offline (nepripojený) hanelie

sprievodca CR Rakúsko,
salaš krajinka má adresu: www.salas-liptov.sk

vrelo odporúčam, kus krásnej scenérie - aj so zvieratkami / ovečky, somárik, teliatko, samozrejme pastierski hafani
vynikajúca kuchyňa, chutné syrové výrobky
Naposledy upravil hanelie : 06.05.09 at 10:24
ALDA ALDA

ALDA je offline (nepripojený) ALDA

stará mama, matka, manželka
hanelie Pozri príspevok
salaš krajinka má adresu: www.salas-liptov.sk

vrelo odporúčam, kus krásnej scenérie - aj so zvieratkami / ovečky, somárik, teliatko, samozrejme pastierski hafani
vynikajúca kuchyňa, chutné syrové výrobky
Už tu bol odporúčaný. prísp. č.18
Antea Antea

Antea je offline (nepripojený) Antea

Kto ste z okolia Nitry , každý utorok pred malým Tescom v centre predávajú zo Zázrivej presne taký vŕzgavý syr,korbáčiky,tvaroh,maslo,žinčicu,bryndzu a niektoré aj v údenom stave.
manus manus

manus je offline (nepripojený) manus

Som kto som :-)
Marianna01 Pozri príspevok
mne by stačil ten osolený syrček a fajnové čapované pivko a týždeň relaxu niekde v prírode hlavne bez mobilu
Bože baby, takto cez obedný čas nie!!!......veď kto mi poutiera oslintaný monitor???
ormika ormika

ormika je offline (nepripojený) ormika

Možno budem mimo tému, ale dostala som kravský tvaroh domáci a zapácha ako acetón. Ani jesť ho nebudem, len ma zaujíma, ak by niekto vedel, z čoho to môže byť a či je to v pohode. Manžel chce aby som z neho upiekla nejaký koláč, no mne sa to hnusí. Ďakujem
wagner wagner

wagner je offline (nepripojený) wagner

Možno bol uložený niekde pri farbách a napáchol nimi. Skús ochutnať, ak má dobrú chuť, možno ten zápach z neho vyprchá. Daj ho na vzduch a uvidíš.
babijanka babijanka

babijanka je offline (nepripojený) babijanka

žena v strednom veku-srandistka ...viac
ormika Pozri príspevok
Možno budem mimo tému, ale dostala som kravský tvaroh domáci a zapácha ako acetón. Ani jesť ho nebudem, len ma zaujíma, ak by niekto vedel, z čoho to môže byť a či je to v pohode. Manžel chce aby som z neho upiekla nejaký koláč, no mne sa to hnusí. Ďakujem
Alebo že by tá krava fetovala ?
manus manus

manus je offline (nepripojený) manus

Som kto som :-)
babijanka Pozri príspevok
Alebo že by tá krava fetovala ?
tak ale toto by ma nenapadlo! Máš u mňa pomyselný bodík
gogina gogina

gogina je offline (nepripojený) gogina

manus Pozri príspevok
tak ale toto by ma nenapadlo! Máš u mňa pomyselný bodík
Bodík aj u mňa, /chudina krava/
Eleonora Pyšná Eleonora Pyšná

Eleonora Pyšná je offline (nepripojený) Eleonora Pyšná

Ak si z Bratislavy tak na starej radnici pri manderle nalavo predáva pani domáci syr, myslím zo Zázrivej , tak isto aj mlieko a smotanu , myslím, že to podniká jej syn a majú malú výrobu syra ,msla a pod.Skús navštívit a uvidíš .
miroslavsanda miroslavsanda

miroslavsanda je offline (nepripojený) miroslavsanda

Zdarvím Vás.
Ako inak, aby najlepší a pravý ovčí syr nebol spod Kriváňa, z Východnej !!!
Bryndziareň Východná je ideálne spojenie tradičného salaša a moderného poňatia syrárskej výroby. Pravý ovčí syr bez chémie a pasterizácie. Bryndza a najlepšia žinčica v Liptove a okolí.

Pozývam Vás na "koštovku"

Miroslav Šanda

Facebook skupina - Východná - Ovčí syr spod Tatier
Tel.: +421 904 29 29 31
Web: dobrysyr.sk
Danielle369 Danielle369

Danielle369 je offline (nepripojený) Danielle369

Ked si z Blavy tak 15 minút po dialnici je Lozorno (smer Malacky)
a tam sa nachádza salaš. Velmi chutné výrobky..treba vidieť a ochutnať.
bikam bikam

bikam je offline (nepripojený) bikam

Vynikajúci ovčí syr sa vyrába aj na východe - Poľnohospodárske družstvo ODORÍN, okres Spišská Nová Ves. Predáva sa každý piatok od 7,30 na vrátnici PD, kg za 6 €. Odporúčam.
Maťko a Kubko Maťko a Kubko

Maťko a Kubko je offline (nepripojený) Maťko a Kubko

Najlepší ovčí syr nájdete na Spiši v Spišskej Novej Vsi priamo v centre mesta v predajni tradičných slovenských výrobkov VALACH.Vrelo odporúčam.Majú tam príjemnú obsluhu a veľmi kvalitné syrové výrobky a taktiež medy pečivo sušené ovocie a majú tam aj miestnosť s krásnymi tradičnými suvenírmi...SUPER!!!
petra85 petra85

petra85 je offline (nepripojený) petra85

Dobrý deň, keď ste často v Mýte pod Ďumbierom, tak sa zastavte po ovčí syr na Euro Salaši v Michalovej pri Brezne. Syr je skvelý, chutný a príroda v okolí Brezna je nádherná.
Dajte vedieť, či chutilo. ))
chovan.j chovan.j

chovan.j je offline (nepripojený) chovan.j

výborný ovčí syr majú na salaši v Benikoch
pivko pivko

pivko je offline (nepripojený) pivko

Farang
Pre Košičanov, super originál ovčí syr kúpite na salaši v Hodkovciach.
bikam bikam

bikam je offline (nepripojený) bikam

pivko Pozri príspevok
Pre Košičanov, super originál ovčí syr kúpite na salaši v Hodkovciach.
Práve dnes tam je aj ródeo - pre milovníkov koní a westernu - môžete spojiť ochutnávku syra s dobrou akciou.
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať