Zavrieť

Porady

vlhka stena od sprchovacieho kutu

Dobry den.
Chcem Vas poprosit o radu,ohladom sprcovacieho kuta.Pred piatimi rokmi sme murovali sprchovaci kut.Po styroch rokoch sme si vsimli,ze nam zacina vlhnut stena zvonka z kupelne.zacalo to zospodu,postupne to pokracovalo vyssie a stena zacala plesniviet.Teraz sme sa rozhodli malovat a zaroven vymenit vanicku pod sprchovacim kutom,lebo vodoinstalater povedal,ze je prasknuta.
Spravili sme zas aj nove rozvody,vymenili sme vanicku,okolo vanicky sme dali sparovaciu hmotu,lebo v prvom pripade sme mali silikon a ten aj plesnivel a mysleli sme si,ze dovodom pretekania je aj ten silikon.Presiel necely mesiac a zas nam zacala stena vlhnut.Teraz uz vanicka asi nebude problem.Potrebovala by som radu,ci na tu sparovacku okolo vanicky a keramickeho obkladu na stene,mozme pouzit este nejaku specialnu tesniacu
hmotu,ktora by uz neprepustila vodu.Lebo podla mojho nazoru je ten problem,ze v rohu sprchovacieho kuta stoji po kazdom spchovani voda a v tom rohu to presakuje.Ak sa mylim,prosim Vas opravte ma a budem vdacna
za kazdu radu.
Pekny den.
Zora
Usporiadat
Zora75 Zora75

Zora75 je offline (nepripojený) Zora75

Milan.Žiška Pozri príspevok
To je síce pravda "bex", ale ťažko sa to rieši bez toho aby išli dlaždice dole.
No to je pravda.
Este stale neviem nic nove,lebo sem neviem dotiahnut ani vodara ani murara,co to robili.Pockam este jeden,dva dni.
Zora75 Zora75

Ahoj vsetci.
Konecne sme zistili pricinu presakovania.Tecie to pomedzi sparovacku okolo
vanicky.Zatial sme ani nerozoberali celu vanicku,len sa vybralo par obkladaciek spod vanicky a ked sme pustili vodu,krasne bolo vidiet kvapky,jak
to preteka.Zatial to nebudeme cele rozoberat,skusime este pouzit tesniace listy na tie okraje a kym je rozobraty ten spodok,tak to odskusat,ci to bude nadalej prepustat,alebo to bude tesnit.Mozno si usetrime robotu a peniaze,za pokus to stoji.
bebusyk bebusyk

bebusyk je offline (nepripojený) bebusyk

Zora75 Pozri príspevok
Ahoj vsetci.
vanicky.Zatial sme ani nerozoberali celu vanicku,len sa vybralo par obkladaciek spod vanicky a ked sme pustili vodu,krasne bolo vidiet kvapky,jak
to preteka.Zatial to nebudeme cele rozoberat,skusime este pouzit tesniace listy na tie okraje a kym je rozobraty ten spodok,tak to odskusat,ci to bude nadalej prepustat,alebo to bude tesnit.Mozno si usetrime robotu a peniaze,za pokus to stoji.
gratulujem k nalezu a drzim palec
Martin Mocko Martin Mocko

Martin Mocko je offline (nepripojený) Martin Mocko

Niekedy mám pocit, že v budúcom živote nechcem o účtovaní ani počuť... ...viac
Zora75 Pozri príspevok
Ahoj vsetci.

Moji rodicia mali presne taky isty problem. Museli sme celu vanicku vybrat. Ked sme ju lepili so silikonom, dal som tam takmer 2 tuby silikonu. Drzala uplne perfektne. Ale medzi vanickou a stenou sa casom urobila skara, kadial tiekla voda pod vanicku. Tam bolo vybranych zopar obkladaciek koli odpadu..a tadial tu vodu stena nasavala. Ked pojdem k rodicom tak to odfotim a prilepim sem foto. Museli sme vanicku odtrhnut a teraz sa susi cela stena.

Ta prasklina vznikla tak, ze podlaha nie je 100% rovna. A pri sprchovani ked sa niekto postavil do vanicky, ta sa mierne zdeformovala a silikon sa odtrhol od steny.
misomiso misomiso

misomiso je offline (nepripojený) misomiso

Mne tu uz pomaly kazda tema pripomina nejaky zazitok . Pred par rokmi som prenajimal byt jednej americkej rodine. Vznikol tam navlas podobny problem, ako ten, ktory je predmetom tejto temy. Lenze ta najomnicka ma zavolala az vtedy, ked uz bola premocena cela stena medzi kupelnou a chodbou, a opadavala z nej omietka. Ked som sa jej pytal, preco ma nezavolala skor povedala, ze si myslela, ze stenu ocikava ich pes.

Najvacsi for je ale v tom, ze oni mali fenku. No na americanov len tak niekto nema...
Naposledy upravil misomiso : 03.09.08 at 17:53
Zora75 Zora75

bebusyk Pozri príspevok
gratulujem k nalezu a drzim palec
dakujeme pekne,dufam ze ta lista bude stacit.Dam vediet.
Zora75 Zora75

machinak Pozri príspevok
Moji rodicia mali presne taky isty problem. Museli sme celu vanicku vybrat. Ked sme ju lepili so silikonom, dal som tam takmer 2 tuby silikonu. Drzala uplne perfektne. Ale medzi vanickou a stenou sa casom urobila skara, kadial tiekla voda pod vanicku. Tam bolo vybranych zopar obkladaciek koli odpadu..a tadial tu vodu stena nasavala. Ked pojdem k rodicom tak to odfotim a prilepim sem foto. Museli sme vanicku odtrhnut a teraz sa susi cela stena.

Ta prasklina vznikla tak, ze podlaha nie je 100% rovna. A pri sprchovani ked sa niekto postavil do vanicky, ta sa mierne zdeformovala a silikon sa odtrhol od steny.
Ten silikon nie je podla mna trvacny,lebo aj pri cisteni sa odlupuje a casom sa tam naozaj vzdy najde nejaka medzierka.My sme prvy krat mali tiez len silikon a tieklo to.Teraz je tam sparovacka a tiez to tecie.Zato chceme vyskusat tu tesniacu listu.
Zora75 Zora75

misomiso Pozri príspevok
Mne tu uz pomaly kazda tema pripomina nejaky zazitok . Pred par rokmi som prenajimal byt jednej americkej rodine. Vznikol tam navlas podobny problem, ako ten, ktory je predmetom tejto temy. Lenze ta najomnicka ma zavolala az vtedy, ked uz bola premocena cela stena medzi kupelnou a chodbou, a opadavala z nej omietka. Ked som sa jej pytal, preco ma nezavolala skor povedala, ze si myslela, ze stenu ocikava ich pes.

Najvacsi for je ale v tom, ze oni mali fenku. No na americanov len tak niekto nema...
No tak to tu este nebolo.My sice psa nemame,ale mame dve male deti.
Mozno tam chodia pisat oni

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať