Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Zdravím, chcela by som do kuchyne raňajkový pult miesto stola.
Mal by byť z pracovnej dosky. Viete mi poradiť stolára ?
Kuchynské štúdio, kde som si dala urobiť kuchyňu,takýto pult nerobí
Pravidlá a tipy
Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte. Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
❤ Buďte priateľskí ❤
Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
Ono sa to da aj jednoducho spravit bez stolara. Samozrejme treba na to aspon pilku a vrtacku. Ja som si to tiez robil sam :-) (dufam ze to nevyznelo blbo). Este zalezi na nohe: 1. Kovova noha (da sa kupit v IKEA okolo 500-1000 SK) a ta sa jednoducho priskrutkuje zo spodu dosky (samozrejme mozes dat aj 2 nohy). 2. moznost ktora sa mi v poslednom case zapacila je urobit tu nohu z tej istej dosky ako je horna doska (vznikne take L-ko) a vyzera to fakt pekne... len sa tam potom neda sadnut z boku. Samozrejme na druhej stran tu dosku treba na konzolach primontovat k stene.