Zavrieť

Porady

Hľadám dodávateľa módneho oblečenia

adaz adaz

adaz je offline (nepripojený) adaz

Zdravím. Hľadám dodávateľa módneho oblečenia pre dámy vo veku 20 a viac. Žiadne flitre, potlače a neónové farby. Potrebujem športovo elegantné sukne /menžester, riflovina/, košele, pulóvre, nátelníky a môžu byť aj trošišku extravagantnejšie vecičky.
Teším sa na spoluprácu.
Usporiadat
Téma je uzavretá.
adaz adaz

adaz je offline (nepripojený) adaz

naozaj mi nič nedošlo. Prosím skús ešte raz. Dik.
pretty101 pretty101

pretty101 je offline (nepripojený) pretty101

Dobry vecer,
aj mna by velmi zaujimal nejaky dodavatel damskeho oblecenia. najma z USA, pretoze americke znacky u nas nie su az tak dostupne. ak sa smiem spytat, ako je to z dovozom z usa, ak niekto ma skusenosti?nie je to prilis nakladne?dakujem
camozzi camozzi

camozzi je offline (nepripojený) camozzi

Ak by niekto hladal dodavatela noveho oblecenia, tak jednorazovo na jesen/zimu 2009 mu nieco posuniem.
lejdyk lejdyk

lejdyk je offline (nepripojený) lejdyk

ahoojky no ja poznam vela textilakov a viem,ze vsetci tý co maju simbu,just play a pod.,ale aj butiky chodia iba na jedno miesto a to do bratislavy je tam 88 velkoskladov textilu od najlacnejsich az po drahsie veci.chodia tam aj ludia od kosic a ked sa to oplati im tak tebe určite.a to preto,lebo vsetci dodavatelia si chodia vyberat prave tam usetris aspom ich rabat!ak chces vediet presnu adresu rada ti ju sem napisem pa
PEPSI :-) PEPSI :-)

PEPSI :-) je offline (nepripojený) PEPSI :-)

g
dilla dilla

dilla je offline (nepripojený) dilla

lejdyk Pozri príspevok
ahoojky no ja poznam vela textilakov a viem,ze vsetci tý co maju simbu,just play a pod.,ale aj butiky chodia iba na jedno miesto a to do bratislavy je tam 88 velkoskladov textilu od najlacnejsich az po drahsie veci.chodia tam aj ludia od kosic a ked sa to oplati im tak tebe určite.a to preto,lebo vsetci dodavatelia si chodia vyberat prave tam usetris aspom ich rabat!ak chces vediet presnu adresu rada ti ju sem napisem pa
A neprezradíš nejaký velkosklad v BA luxusné značky?

ďakujem
Abercrombie Abercrombie

Abercrombie je offline (nepripojený) Abercrombie

Bleeem
Ak by mal niekto zaujem o znacku Abercrombie & Fitch moze sa somnou spojit ale minimalne odbery cca 300 kusov ..
Viktor Gažo Viktor Gažo

Viktor Gažo je offline (nepripojený) Viktor Gažo

Ahoj chcem sa opýtať, či by si mi vedel/a povedať ako to vlastne funguje, či na to treba licenciu, prosím pošli mi údaje na mail
Viktor Gažo Viktor Gažo

Viktor Gažo je offline (nepripojený) Viktor Gažo

posli mi maila na t,c. 0915 379 111
NikaMT NikaMT

NikaMT je offline (nepripojený) NikaMT

Dobrý deň.
Mám veľký záujem o túto značku prosim kontaktujte ma.
vivav7 vivav7

vivav7 je offline (nepripojený) vivav7

Dobry den,

dodavam oblecenie z Anglicka. Trendy damske oblecenie, doplnky, topanky.

V pripade zaujmu ma kontaktuje na vivav@hotmail.co.uk
marek.17 marek.17

marek.17 je offline (nepripojený) marek.17

skús mi napísať e-mail, mohli by sme sa dohodnúť mám pre teba ponuku
sona.predaj sona.predaj

sona.predaj je offline (nepripojený) sona.predaj

simos Pozri príspevok
Dobrý deň , ak ešte stále hladáte dodávateľa tak ma prosím kontaktujte , zaoberáme sa dovozom tovaru zo zahraničia za super ceny. Dám Vám našu web stránku kde sa nachádza sortiment. S pozdravom Sládková

Dobrý deň,
ja plánujem otvoriť obchod s dámskym textilom a hľadám doávateľa. Mohli by ste mi poskytnúť bližšie informácie na mail?
Vdaka
kezeso kezeso

kezeso je offline (nepripojený) kezeso

obchodník
Treba napr. navštíviť http://www.pska.sk/kontrakty/
slovakdragon slovakdragon

slovakdragon je offline (nepripojený) slovakdragon

Mozte mi prosim zaslat ponuku p.burinsky@hotmail.com
slovakdragon slovakdragon

slovakdragon je offline (nepripojený) slovakdragon

mam na mysli Abercrombie
Martin PALM Martin PALM

Martin PALM je offline (nepripojený) Martin PALM

Už dlho hľadam dodavateľa Abercombie. Kontaktujte ma prosím na martin.drengubiak@gmail.com
Prima Veci Prima Veci

Prima Veci je offline (nepripojený) Prima Veci

ahoj mala by som zaujem,o znacku abercombie poprosim mail: lelinka20@centrum.sk dakujem
Prima Veci Prima Veci

Prima Veci je offline (nepripojený) Prima Veci

Ahoj mozes mi napisat tvoju ponuku?dakujem
Deejay93 Deejay93

Deejay93 je offline (nepripojený) Deejay93

Dobrý den otvaram novy E-shop s oblečenim Damska a panska moda....cca od 18+ Hladam oblečenie Tommy hilfinger,Ralph Laureen,Diesel,Hollister a ine prestižne značky za priaznive ceny......ponuky a katalogy mi posielajte na 93danielso93@gmail.com Dakujem velmi pekne.
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať