Ahojte, tak ja mam podobny problem s vyucbou nemciny...
Jedna starsia pani po 40-tke ma moznost ist pracovat do Rakuska a nema ani zaklady NJ.
Ucebnice "nemecky s usmevom" som pouzivala sama na statnej jazykovke, mne vtedy celkom vyhovovali. Ale nakolko pani sa potrebuje hlavne dorozumiet, potreboval by hlavne konverzaciu...
Nasla som na nete nemecku novsiu verziu, kde su 2casti v1 - Nemecky s usmevem NOVE - je k tomu aj CD...Ja som mala stastie, a nasla som verziu na stiahnutie, je tam ale len lekcia od 1-9, zvysne lekcie do 22 tam zial nie su...Stiahla som si aj CD, myslim, ze mi to celkom dobre pomoze pri vyucbe...
Ale poviem vam, doteraz to bola celkom aj fuska, pripravit sa na hodinu bez ucebnych pomocok...na nete je strasne vela stranok ohladom gramatiky, aj cvicenia...ale pre systematicku vyucbu, s ohladom na zvladnute ucivo (gramatiku, slovnu zasobu) takmer nic...
Chcela by som vas ale poprosit, v pripade, ak mate niekto k dispozicii tuto spominanu ucebnicu v cestine, boli by ste ochotni, mi naskenovat chybajuce lekcie od 9-22 a poslat mailom ? Velmi by ste mi tym pomohli, velka vdaka !