Zavrieť

Porady

Vetranie polystyrénu

Ahojte! Zateplil som polystyrénom 8cm. Nemôžem nikde nájsť koľko vetrákov treba na steny podľa m2.Ďakujem
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

AndrejG je offline (nepripojený) AndrejG

AndrejG
    Tolko isto kolko sa ich dava do podlahy, kde das podlahovy polystyren. Kolko dier si nechaval v betone?

220870 je offline (nepripojený) 220870

Remeselník,stavbár. 220870
    Žiadne vetraky ani nič podobné tam nepatrí.práve naopak všetky diery aj dierky treba čo najlepšie utesniť.

AndrejG je offline (nepripojený) AndrejG

AndrejG
    FAKO Pozri príspevok
    Prečo potom všade hovoria o vetracej medzere medzi polystyrénom a stenou?
    Aj Fico ma velke preferencie...

wagner je offline (nepripojený) wagner

wagner
    Niekto to robí tak, že lepiacu maltu nerozotrie na polystyren, ale nechá ju v "kopčekoch", čím sa vraj spraví medzera medzi polystyrénom a stenom. Vraj odvetrávaný spoj. Viem to preto, lebo takto to robil sused a tiež ma o tom presviedčal, že to tak má byť. Videla som, ako zatepľovali budovu stavbári a tí nerobili žiadne kopčeky. Tak neviem, čo je dobré, ale ja si myslím, že žiadne kopčeky, ale nalepiť.

FAKO je offline (nepripojený) FAKO

FAKO
    Mne robili- kopčeky.takže to nechám tak a uvidím po čase.Ak bude treba navŕtam vetráky.

220870 je offline (nepripojený) 220870

Remeselník,stavbár. 220870
    Kopčeky sa robia na krivé steny .Správne by to malo byť tak, že krivá stena sa najskôr vyrovná hrubou omietkou a potom sa lepí polystyrén.Takým spôsobom ,že sa lepidlom natrie polystyrénová tabuľa po celom svojom obvode a v strede .Takto sa má prilepiť na stenu.Len je to o trochu finančne náročnejšie tak sa to tak nerobí.

deli. je offline (nepripojený) deli.

deli.
    odvetravat??? vacsia hlupost tu uz dlllho nebola
    ved si teda navrtajte tie vetraky az do interieru, aj stena bude dychat, aj vy budet vetrat...

Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.