Toto su neustale problemy nasho sveta. Na jednej strane registraturny poriadok a plan.... vsetci stresujeme, studujeme, platime zbytocne skolenia, na ktorych nam precitaju zakon a zoberu za to nehorazne peniaze (cest vynimkam) a v konecnom dosledku aj tak nechapeme o co ide. Potom cosi po vzajomnej pomoci poradakov s najlepsim vedomim a svedomim vypracujeme, posleme do archivu, cakame x mesiacov, ziadna odpoved a nakoniec tesne pred funusom prilepia nejaky vzor na svoju stranku. Teraz tu mame nieco podobne, len sa to vola bezpecnostny projekt, ktoreho hruba osnova je sice v zakone, ale predpokladam, ze velka vacsina z nas nema konkretnu predstavu o tom ako to ma v reale vyzerat. Nechapem, preco, ked nieco zahrnu do zakona nedaju rovno vzor, ak maju v tom jasno ako to ma vyzerat a co to ma obsahovat (nakolko to chu aj kontrolovat), ale nechaju nas tapat, skusat, travit kopu casu nad niecim, co nam v konecnom dosledku nedava zmysel............... potom to zase vypracujeme a oni to spristupnia verejnosti. Uz s prepacenim nadobudam pocit, ze vlastne cakaju na to, kym im to niekto z nas vypracuje. Prepacte, ak som sa niekoho z Vas svojim prispevkom dotkla, ale mam toho asi uz vela. Obdivujem a skladam poklonu vsetkym uctovnickam, ktore su vlastne holkami pre vsetko a spracovavaju komplet agendu firmy vratane internych smernic a bezpecnostnych projektov. Vsetkym vela zdaru a pekny den.