Generálny pardon je PORIADNY PODVOD.
Dnes je už 2 roky co naša s.r.o. platí včas všetky záväzky, ale mali sme v predchádzajúcich rokoch problémy a platili sme ako boli prachy. Na základe generálneho pardon sme 28. 2. 2005 podali žiadosť. Nebola žiadna odpoveď, keď som sa telefonicky informoval dostal som informáciu, že treba čakať a stále načas platiť. BOLO TAK.
Až v roku 2005 prišli zmeny účtov na štátnu pkladnicu. A my sme odvoid do soc. poistovne za 2. a 3. mesiac poslali na účet dane z motorových vozidiel a teda soc. posťovňa nedostala od nás platby. HURÁ.
Soc poisťovňa začiatkom mája poslala výpočet penále ako predpis a dva dni nato nám prišlo rozhodnutie o zamietnutí našej žiadosti nakoľko sme dlžní v poistnom.
NORMÁLKA.
Daňový úrad dal potvrdenie, že platby prevedie na účt soc. poisťovne.
ALE
Tetuška povedala, že už sa nedá nič robiť nakoľko sme nedodržali podmienku stále platiť (NIK NEPOVEDAL DOKEDY) a o našej žiadosti bolo rokované s výsledkom, že zamietajú a HOTOVO.
Veľmi dobrácky mi poradila, aby som si dal novú žiadosť o ktorej bude rokované a k žiadosti mám pripojiť odôvodnenie prečo sme neplatili načas.
JA som sa ohradil, že to čo nám vyviedli je schválnoť, a že soc. poisťovňa doblba čaká až kým žiadateľ generálneho pardonu sa nepošmykne a potom HURA dajú výmer a za dva dni pošlú zamietnutie žiadosti.
Tetuška mi povedala, že to tak vyzerá, ale nie je to tak.
Čakám na odozvu akú skúsenosť majú ostaní nešťastníci, ktorí žiadali o uplatnenie GENERÁLNEHO PRADON.