Dobrý deň,
pred viac ako dvoma rokmi som prišla s Family G do kontaktu, ale hneď som ich niekam poslala. Dávajte si POZOR!!!! Ja som práve zistila, že sa jedna pani skrýva za živnostníka a odhalíte to podľa toho, že Vás pošle na pohovor na Svätovojtešskú.
Dnes som odhalila, že som regovala na inzerát jednej firmy - i keď som ju preklepla cez dostupný živnostenský register či existuje, odkedy funguje a plus cez stránku Sociálnej poistovne či nemá dlh.
Pani mi včera poslala email, aby som jej zavolala v termínoch, ktoré uviedla do emailu a že si dohodneme osobné stretnutie. Pri telefonickom rozhovore povedala, že nebude so mnou ona robiť pohovor lebo že je PN, ale že treba ísť na Svätovojtešskú, že treba zvoniť na zvonček. Sídlo firmy uvidím podľa toho, že tam je logo firmy "Katalóg služieb a obchodu" a že tam majú kanceláriu. Prvé čo ma napadlo, že živnostník si môže dovoliť kanceláriu pri Poluse, keď má prevádzku v Petržalke? (tým nechcem nikoho uraziť, to nie, ale prišlo mi to divné). A potom ma napadlóóó....no jasnéééé...ved ide o Family G:-))))))))))))......takže určite tam dnes neprídem a zaobíjdu sa na pohovore aj bez mojej maličkosti.
Keby som ich nepoznala, určite by som naletela a prišla by som na pohovor a bola by to strata času pre mňa.