Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Touto cestou by som chcela všetkým členom porady,a hlavne tým ktorí sa podieľajú na jej príprave, zaželať krásne, požehnané a pokojne vianočné sviatky.Aby sme sa aj po novom roku na týchto stránkach pri dobrom zdraví stretávali.
Lásky, šťastia hodiny,
v kruhu svojej rodiny,
užite si spoločne,
krásne sviatky vianočné
a nech dlho prevláda
novoročná nálada.
mám ekonomické vzdelanie, momentálne účtujem v JU ...viac
Kopec darčekov čo srdce pohladia, rodinu a priateľov čo nikdy nezradia. K bohatstvu krôčika a ku šťastiu skok. Prajem pekné Vianoce a šťastný Nový rok!
Ak láska topí ľad čo pani Zima vyčarila,
ak dá človek viac čo v sebe skrýva,
ak vládne všade ticho a počuť len praskať mráz,
padajúce vločky a v detských očiach je vidieť jas,
tak prišla doba, keď každý pre každého má pár prívetivých viet,
pre ten zázrak Vianoce a nad čaro Vianoc nič krajšieho niet!
Aby ste zvládli predvianočný zhon s ľahkosťou a v pohode,
samotné Vianočné sviatky v radosti a pokoji
a do nového roka všetko naj naj
Vám všetkým praje
Pripájam sa aj ja so želaním krásnych a pokojných vianočných sviatkov pre všetkých. Do nového roku želám predovšetkým zdravie. A mám jedno prianie: nech tieto sviatočné pocity nie sú len otázkou týchto dní. Želám si, aby milé slová, ohľaduplnosť a ochota pomáhať boli všetkým ľuďom vlastné počas celého roka.
. Novoročný prípitok nech je všetkým na úžitok, nech Vám dodá veľa síl, aby žiaľ Vás neťažil. Nech sa smútky, trápenia, na radosti premenia, nech Vás bolesť nezraní, to je mojim želaním...