takisto prerabame s muzom dom-viacmenej vynovujeme zariadenie ,podlahy a interier-ziadne buracky....
v miestnosti ktora bola obrovskou chodbou-nevyuzitou,sluzila len ako vstup do ostatnych miestnosti,sme si urobili jedalen.
Chcela som velmi modru,lebo je to moja najoblubenejsia farba,ale kedze stara dlazba je tmavo hneda s este tmavsim vzorom,akosi sa nam to nehodilo.Dlazba je zachovala,neznicena,krasne polozena a velmi pekna,nechceli sme ju teda vyhadzovat.
vyriesili sme to tak,ze zuzenu zadnu polovicu miestnosti,kde nie je stol a nabytok,sme namalovali modrou belasou,
a tam kde je nabytok,sme steny dali len biele.Plafon je cely biely.
iba jeden pas pri dverach-/je tam prave taky siroky vystupok z muru-cca 60 cm-je to vlastne priestor medzi dverami a oknom,/sme este od vrchu az dolu namalovali takou istou belasou farbou ako zadnu cast byvalej chodby.
na tom modrom mure mam zavesene 4 male obrazky vysivane modrou bavlnkou ale v bielych ramikoch,
na bielej mam zasa väcsi obraz bez ramu,malovany vo farbach bledomodrej,belasej,smolkovej modrej,sivomodrej a celkom tmavej
modrej.
kedze plastove okna su biele,mame biely jedalensky stol a stolicky s drevenymi nohami ale s bielymi sedadlami a opierkami.
na protilahlu stenu este planujeme dokupit priborniky s vytrinkami a tie budu drevene,vo farbe dreva zhruba ako je ta dlazka.
takze je to kombinacia bielej,modrej a hnedej s ceresnovym drevom-na 1.pohlad ked si to predstavite ,to posobi asi ako mis-mas,aj ja som mala obavy.
ked sa na to ale divam v realite ,ocami,vidim to nazivo,je neuveritelne ako to vsetko ladi a nic sa s nicim nabije.
dnes su moderne rozne kombinacie,zalezi len od vkusu.
obyvacka:
sedacka je vo farbe palenej tehly-cervenohneda textilia s kozenymi cokoladovo hnedymi rukovätami na bokoch.
nabytok z ceresnoveho dreva,len konferencny stolik je tmavy ako tie rukoväte na sedacke.
laminatova podlaha svetlohnedej farby,stena

krova v kombinacii s bielou.
plafon biely.