Zavrieť

Porady

registracna pokladna aka?

dobrý deň,
potrebovala by som reg.pokl. nakolko chcem chodit na jarmoky..viete mi poradit predajcu, respektíve naco sa zamerat pri vybere a naco si dat pozor..chcela by som nieco lacne..prenosne...nakolko neviem ci sa to oplati...dakujem
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

    SalveQ je offline (nepripojený) SalveQ

    Podnikám s registračnými pokladnicami a počítačmi. ...viac SalveQ
    Cena 240.- mi pripadá za novú pokladňu dosť nereálna. Ceny začínajú okolo 300.- Eur. Na inzerát kupovať pokladnicu je veľkým rizikom kúpenia mačky vo vreci. Ak je aj takáto pokladnica podľa nového zákona a bola použitá, je nevyhnutné v nej minimálne vymeniť fiskálnu pamäť, ktorá sa musí po novom meniť pri akejkoľvek zásadnej zmene v nastavení pokladne. Takže ak nemá zachovalá pokladnica pod 50.- až 100.- Eur, ani by som nad ňou neuvažoval, pretože je nutné počítať s ďalšími nákladmi.

    Na jarmok jednoznačne prenosnú pokladnicu. Ak je tam stály prísun elektriny, môže byť aj verzia bez batérie a vtedy je prakticky jedno, aká pokladnica sa použije. Väčšina prenosných pokladníc však obsahuje batériu.

    Ďalšou dôležitou vecou u pokladníc podľa nového zákona je tzv. archivácia žurnálu. Niektoré pokladnice vyžadujú pre tento účel občasné pripojenie k PC, alebo použitie špeciálneho čítacieho zariadenia, čo opäť navyšuje náklady za pokladnicu. Pre mobilnú prevádzku sú preto vhodné pokladnice, ktoré umožňujú archiváciu napr. na pamäťovú kartu, ako sú napr. nové pokladne Quorion, alebo Euro-50 TE.

    zlobinka je offline (nepripojený) zlobinka

    zlobinka
    takze som l obovala po internete a tiez som nasla fiskalne pokladne prenosne male za 350-370 eur...pozerala som inzeraty ale tie ceny sa pohybuju okolo 200 eur,takze kupime len pekne novu-tu nenaspekulujeme nic...a bude aspon v zaruke..dik za radu...urcite kupime pokladnu s tou kartou..

    zlobinka je offline (nepripojený) zlobinka

    zlobinka
    lebo som v tom amater a google nie je pan boh....a chcela som pocut aj nazor inych na pokladne..mozno aku ma kto znacku,ci je s nou spokojny a tak...napriklad o tej sd karte som sa dozvedela az tu...

    registracna pokladna aka?

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.