Zavrieť

Porady

Ďakujem a vážim si všetkých ochotným poraďákov!

Chcem len poďakovať všetkých poraďákom za ochotu nezištne pomáhať druhým!
Naposledy upravil franco24 : 23.01.13 at 19:37
Usporiadat
Mila123 Mila123

Mila123 je offline (nepripojený) Mila123

ja by som tiež chcela poďakovať ostatným poraďákom, ostatným, kt. prispievajú, pracujú na tom, aby bola Porada poradou.......

veľké ďakujem, i mne osobne bola Porada iba prínosom, i keď sa priznávam, že niektorí "poraďaci" .......radšej nepokračujem........
10 0
Kvaka Kvaka

Kvaka je offline (nepripojený) Kvaka

Porada je jedna úžasná rodina, vďaka ktorej sa najmä učím, ak viem, aj poradím, ale najmä tu nájdem všetko najaktuálnejšie, nielen v oblasti zákonov.
Porada nám všetkým pomáha, inak by sme tu nechodili, občas nás aj zabáva, keď mrníkujeme témy. Učí nás akceptovať a rešpektovať aj iné názory.
Je to taký verejný brainstorming, preto aj ja ďakujem PORADE a ďakujem všetkým PORAĎÁKOM.
13 0
Melnick Melnick

Melnick je offline (nepripojený) Melnick

človek čo opustil Poradu.
Mila123 Pozri príspevok
ja by som tiež chcela poďakovať ostatným poraďákom, ostatným, kt. prispievajú, pracujú na tom, aby bola Porada poradou.......

veľké ďakujem, i mne osobne bola Porada iba prínosom, i keď sa priznávam, že niektorí "poraďaci" .......radšej nepokračujem........
veľké ďakujem i mne osobne. Mila123 takto by sa mi to v súvislosti s Tvojimi príspevkami žiadalo, lebo by si si zaslúžila aj samopochvalu.

tak ako som zvýraznila. Pravda je to ! Nezabi ma.
Naposledy upravil Melnick : 23.01.13 at 17:30
6 0
sito sito

sito je offline (nepripojený) sito

Richard Pozri príspevok
Dovolil som si dočasne dať tejto téme 100 hlasov, aby som vyzdvihol snahu všetkých slušných poraďákov, ktorí chcú iným pomáhať, alebo ktorých túžba po poznaní a zdieľaní jednoducho baví!
A nie je sto málo???! Tisíc hrmených!
1 0
KatarinaNR KatarinaNR

KatarinaNR je offline (nepripojený) KatarinaNR

ja tiež veľmi pekne ďakujem za to, že tu je niečo také ako "Porada" a za to, že sú tu niektorí takí ľudia akí sú, ochotní, múdry a hlavne trpezlivý. Ja tiež ďakujem mnohým za nezištnú pomoc, veľmi veľmi veľká vďaka :-)
10 0
inges inges

inges je offline (nepripojený) inges

Matka :)
Tak aj ja svojou troškou prispejem k tejto téme, ktorá vzdáva hold ľuďom, ktorí sú ochotní radiť vo dne v noci. Ktorí napriek svojím starostiam a rozbehnutým životom majú vždy čas a ochotu pomáhať nám, ktorí potrebujú nájsť istotu vo svojich myšlienkach a kvalitné odpovede na naše otázky ĎAKUJEM. Za rady, za témy, ktoré učia, pomáhajú a bavia. Ďakujem ľuďom, ktorí svojím prístupom, radami a názormi sú pre mňa veľkým vzorom.
10 0
studniar studniar

studniar je offline (nepripojený) studniar

Ja sa tiez pripajam k podakovaniu....
7 0
Stanislav 1975 Stanislav 1975

Stanislav 1975 je offline (nepripojený) Stanislav 1975

Melnick Pozri príspevok
Stanko, Ty najlepšie vieš, že som rebel od malička a často som s tým mala problémy. Dokonca aj tu na Porade. Máš pravdu, že boli vylúčení ľudia, ktorí boli mne veľmi blízki, možno bližší ako vám ostatným.
Nehanbím sa za to, že sú dodnes mojimi priateľmi a som s nimi v styku. Sú to jedineční ľudia . A možnože, keby ich slová, za ktoré boli vylúčení, boli vyslovené v reáli a nie takto virtuálne, možno výsledok by bol iný a nebol by vyslovený verdit : Vylúčený člen. Verím tomu.
Ale ak je niečo dobré a pomáha mi to, tak nevidím dôvod, aby som to nepochválila. A o tom je presne Porada. Svoju prácu chcem robiť najlepšie ako sa dá, a bez Porady by som nepostrehla všetky zmeny zákonov, nemala by som k dispozícii rôzne riešenia a úžasné tabuľky, ktoré tu členovia prikladajú a nevytešujú sa s nimi sami v detskej izbe,tak ako ten Tvoj neprajník .
Že máme na veci rôzny pohľad - to je dobré a názory? Ty maj ten svoj a ja si zasa budem trvať na tom svojom.
A to, že som svoje názory nemenila x desiatok rokov, mi umožnilo prežiť jeden plnohodnotný a myslím si, že aj šťastný život.
Maji, tebe nemusím hovoriť čo a jak, však ty starý pes na Porade, ja len aby si nezabudla, že nieje všetko zlato, čo sa blyští- sú tu dobrí ludia aj, ale o nejakej poraďáckej rodine hovoriť -to rozhodne nieje na mieste- však vieš, čo a ako- nie sme tu rok...
0 0
trisestri trisestri

trisestri je offline (nepripojený) trisestri

8 0
Anik Anik

Anik je offline (nepripojený) Anik

ja osobne na facebook nechodím, nejak nemám dôveru voči sociálnym sieťam, ale toto je pre mňa neskutočne užitočná stránka , nekupujem si zákony v tlačenej podobe - sú pre mňa osobne zle skladovateľné, každú chvíľu platia novinky a to čo bolo už neplatí a o tom, že sa mi zle číta z kníh ani nehovorím. Na PC je to oveľa jednoduchšie a tým pádom aj užitočnejšie. Ak síce čítať viem, ale nepochopím čítaný text väčšinou sa ho nehambím opýtať a skoro vždy sa nájde niekto kto mi poradí.
Aj keď v osobnom živote som si nejak zvykla nikoho neponižovať a na druhú stranu nenechať sa od nikoho ponižovať nech je ten človek na akejkoľvek úrovni nemám pred ním "rešpekt". Pred niektorými osobami na tejto stránke ho naozaj mám. Je tu veľmi veľa ľudí ktorých si vysoko vážim, lebo rozumejú tomu čo robia a robia to podľa mňa síce aj pre peniaze z ktorých žijeme všetci, ale hlavne zo srdca, lebo túto prácu majú radi. Všetkým nám držím palce aby sme to zvládli v pohode a ďakujem za pomoc
7 0
truch truch

truch je offline (nepripojený) truch

Som tu každý deň myslím, že viac povedať ani netreba
Ďakujem nielen za rady,ale aj za priateľov, ktorých som tu našla
9 0
Melnick Melnick

Melnick je offline (nepripojený) Melnick

človek čo opustil Poradu.
truch Pozri príspevok
Som tu každý deň myslím, že viac povedať ani netreba
Ďakujem nielen za rady,ale aj za priateľov, ktorých som tu našla
Ďáška pozor!!! Keď to prečíta Tvoj šéf (mng.), siahne Ti na prémie a obmedzí Ti prístup na Poradu.
1 0
majka 62 majka 62

majka 62 je offline (nepripojený) majka 62

Vďaka všetkým skvelým poraďákom,
že nemusíme behať po úradoch so šmirákom

Vďaka Porada za to, že si,
tu si každý nájde čosi.

6 0
Zita5 Zita5

Zita5 je offline (nepripojený) Zita5

Nech robíme čokoľvek, má nám záležať na tom, čo robíme, nie na tom, či nás niekto vidí. Cicero ...viac
Ďakujem tejto stránke Porada za všetko
Za rady , za priateľov, ktorých som mala možnosť za tie roky poznať, jedným slovom kopec skvelých ľudí .
Len mi tu chýbajú nicky ,ktoré už na Poradu nechodia, čo mi je veľmi ľúto....zanechali tu za sebou kopec poučných,hodnotných a skvelých príspevkov.Snáď nemusím menovať.

Porada je zoskúpenie ľudí dobrej vôle.

Vďaka právom patrí nám všetkým aj zadávateľom otázok aj odpovedajúcim .
Naposledy upravil Zita5 : 24.01.13 at 06:04
7 0
Janiela Janiela

Janiela je offline (nepripojený) Janiela

jednoduchý človek, ako ostatní ...viac
tiež sa pripájam. Ďakujem všetkým za každú radu, trpezlivosť, usmernenie ...
Na Porade som dennodenne, dva - tri razy. Hneď pri rannej káve, čítam čo je nové. Často sa mi stáva, že ani nemusím zadať otázku, radu nájdem pri čítaní. Porada je neoceniteľná, je tu množstvo úžasných ľudí.
V poslednej dobe mi telefonicky núkajú rôzne el odbery týkajúce sa miezd, personalistiky a pod, čo musím slušne odmietať, pretože máme PORADU a DRAKA. Načo meniť, čo je dobré. Bez poraďákov by to ale nešlo :-)
Ďakujem.
4 0
Luboso Luboso

Luboso je offline (nepripojený) Luboso

Co ine dodat,taktiez srdecna vdaka vsetkym za ochotu podat pomocnu ruku.
5 0
veronikasad veronikasad

veronikasad je offline (nepripojený) veronikasad

Porade vraciam to, čo som v začiatkoch svojho podnikania dostala a ešte stále dostávam. Veľká vďaka všetkým ochotným poraďákom ...
7 0
Jara Jara

Jara je offline (nepripojený) Jara

Ďakujem všetkým, hlavne Twety, Veronikasad, Zita5, Promontmaja, mzdarka Renča a DanielaSľ a ešte chobotovi a mnohým mnohým mnohým ďalším, ktorých odpovede si veľmi vážim. Škoda, že pán Mihál sa už viac venuje Drakovi ako Porade, pred nejakým časom som hltala jeho rady a teraz Draka nemám...
3 0
Valika Valika

Valika je offline (nepripojený) Valika

ekonomka
Dakujem všetkým hlavne Lenkek, pekný den.
3 0
GabiZ GabiZ

GabiZ je offline (nepripojený) GabiZ

Pripájam svoje poďakovanie za všetkých poraďákov. S poradou som "vyrastala" v začiatkoch mi veľmi pomohla vo všetkom, čo bolo potrebné, aby som zvládla či už v bežnom, ale aj v pracovnom živote. Bola a je neoceniteľným pomocníkom, pretože sú tu úžasní ľudia, ktorí nezištne a bez nároku na odmenu pomáhajú a delia sa so svojimi skúsenosťami i profesionálnymi radami, aby pomohli iným. Nie nadarmo sa hovorí, že cenná rada je nad zlato. A najviac si vážim tých, ktorí si napriek času, ktorého je tak málo pri plnení si svojich povinností nájdu čas na tých, ktorí potrebujú pomoc, radu alebo niekedy možno len vyjadrenie názoru, podeliť sa s inými o svoje pocity, radosti i starosti. Preto je porada mojou najobľúbenejšou stránkou, hoci si veľmi prajem, aby bolo tých nedorozumení, ktoré sa tu vyskytnú čo najmenej. Preto by som okrem poďakovania chcela vysloviť aj také moje malé prianie. Buďme k sebe viac tolerantní, neútočme na seba, vážme si každého, kto tu svojou troškou prispeje a ak má niekto nutkanie znevažovať toho druhého, radšej nech si kusne "do prstov", lebo je smutné, keď človek číta tu, kde sa má ľuďom pomáhať hanlivé a niekedy až arogantné slová na druhých. Buďme jedna veľká rodina ako to bolo vždy cieľom tejto stránky. Vďaka za možnosť spoznať ľudí, ktorí rozšírili moje okolie, vďaka za to, že tu môžem čerpať užitočné informácie i za to, že môžem pomôcť ak sa dá a viem. Vďaka Vám poraďáci i zakladatelia tejto stránky.
17 0
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať