Zavrieť

Porady

Prestup z denného štúdia na externe

Dobrý deň, chcem sa spytat ohľadom prestupu z denného na externe štúdium na VS. Je to možné aj keď budem prenášať nejaké predmety? Ako by to fungovalo keď prenasam. Budem musieť chodiť na hodiny do školy na tie prenášané predmety alebo len klasicky online? Dakujem za odpovede.
3 komentárov     zbaliť
veronikasad Prečo si tieto informacie nezistujes na študijnom oddeleni fakulty vysokej školy, ktorú navstevujes?
kamilka46 Nie sú tam veľmi príjemní takže to najprv skúšam takto či nemá niekto s tým skúsenosť aby som tam mohla prísť cez leto rovno so žiadosťou.
veronikasad Aspoň školu by si teda mohla uviesť, keď chces skúsenosti
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

    avalik je offline (nepripojený) avalik

    avalik
    najprv si zisti či je vôbec tvoj študijný odbor možné študovať externe

    ked prejdeš na externu formu tak budes mat rovnake podmienky ako ostatní externisti, pozri študijný poriadok, prenášané predmety absolvuješ tak ako je tam uvedené

    prechodom na externú formu ale stratíš výhody denného študenta a štúdium sa ti predĺži + počítaj s poplatkom za externé štúdium

    takže prelúskaj stránku školy, študijný poriadok a informuj sa na študijnim oddelení - sú tam na to aby ti poradili a pomohli, musíš sa naučiť samostatne riešiť záležitosti aj s nepríjemnými ľuďmi
    4 komentáre - rozbaľ     zbaliť
    kamilka46 Dobrý večer, dakujem za odpoved, no základne veci mam už zistené ???? pýtala som sa len ohľadom prenášaných predmetov ako by to fungovalo a či s tým nemá niekto skúsenosť.
    Martuk vytiahni si hlavu z riti, poprav si gule na spravne miesto a chod sa spytat priamo do skoly. Akoze nie su tam na studijnom oddeleni velmi prijemni??? Si robis prdel?? Tak idem za osobou nadriadenou a riesim to tam. Ale na taketo veci by si uz malo mat rozum ty tela.
    kamilka46 Dobrý večer, dakujem za veľmi zbytočný komentár k tejto diskusii. Podľa úrovne Vášho vyjadrovania by som odporúčala štúdiu venovať viac času ako písaním zbytočných komentárov na internete. Myslím, ze každý kto študuje tak vie, že na tých študijných oddeleniach nie sú veľmi príjemní pracovníci. V každom prípade som tam bola oboznámená s podmienkami a pod., ja som tu už konkrétne pýtala na system pri prenášaní predmetov a či s tým nemá niekto skúsenosť. Nemyslim, ze je na tom niečo neuveriteľne opýtať sa na skúsenosti.
    Martuk ked som ja prenasal predmety tak to bolo takto: na studijnom oddeleni som si podal ziadost, dolozil som index s potrvdenym zapoctom alebo skuskou, podla toho, co som si chcel nechat uznat. Ked mi bolo vyhovene, tak som isiel za vyucujucim, ukazal lajstro a nazdar. Je to uz nejaka doba, tak cca 15 rokov. A ak sa nechas odradit pracovnikom na stud. odd., no tak radsej budem ticho.

    Noze uved z akej vysky a akeho zamerania chces prejst na EUBU, z kolkeho rocnika a co si chces nechat uznat? Som neskutocne zvedavy.
      zbaliť

    Martuk je offline (nepripojený) Martuk

    omylný človek, ktorý sa rád nechá poučiť a občas má aj svojský pohľad na vec :-D ...viac Martuk
    kto mi stale maze prispevky??? To ako dany clovek nepovazuje za slusne aspon otvorit papulu a napisat alebo upozornit?????

    Prestup z denného štúdia na externe

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.