Zavrieť

Porady

aky mzdový softver

zdravim vas tu vsetkych, mohli by ste mi niekto poradit nejaky dobry, lahko ovladatelny a lacny mzdovy softver? budem mat max 2 zamestnancov.
dakujem
Usporiadat
uctoman uctoman

uctoman je offline (nepripojený) uctoman

V Krose musíte platiť každý rok, či sa mení legislatíva alebo nie, pretože sa aj tak vždy mení .
V Humanete síce platíte každý mesiac, ale máte každý mesiac aj novú verziu a nové funkcie, či sa mení legislatíva alebo nie a nemusíte sa vôbec starať o nejaké sťahovanie a inštalovanie nových verzií, takže šetríte čas a peniaze potrebné na inštalovanie nových verzií.

Taktiež sa k Humanetu dostanete z ktoréhokoľvek svojho počítača, tabletu alebo mobilu a zasa nemusíte nič inštalovať.

Zároveň Vám Humanet automaticky zálohuje Vaše dáta, takže ich nestratíte pri poruche počítača a vôbec sa zálohovaním nemusíte zaoberať.

A keď platíte, tak platíte za toľko dát, koľko skutočne spracujete. Žiadna verzia podľa osobných čísiel neexistuje, takže si nemusíte kupovať najbližšiu väčšiu verziu a platiť aj za počty osobných čísiel, ktoré reálne nikdy nenaplníte. Keď sa Vám počet zamestancov zmení, či už vzrastie alebo klesne, nemusíte nič dokupovať alebo žiadať o zníženie licencie.

Ak je pre Vás najdôležitejšia cena, potom si nevyberajte ani Kros ani Humanet, ale sú na trhu oveľa lacnejšie riešenia. Ak si vyberáte podľa rozsahu služieb a pomeru cena a poskytované služby, potom sú na tom internetové riešenia akým je aj Humanet vo veľkej výhode.
0 0

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať