Zavrieť

Porady

Pohoda padá pri výpočte DPH.

apo apo

apo je offline (nepripojený) apo

Začal sa vyskytovať jav, že pri zadaní výpočtu DPH sa objaví hláška o chybe v nejakom module a o možnosti straty dát. Následne program spadne a musí sa znovu spustiť.

Má ešte niekto takéto problémy?

Ďakujem.

apo
Usporiadat
apo apo

apo je offline (nepripojený) apo

Rado sa stalo. Čas beží a termín na DP nedočká. Už nechcem ako vlani posielať pdf súbory s DP a prílohami elektronickou poštou na DÚ.

apo
0 0
apo apo

apo je offline (nepripojený) apo

Luci Pozri príspevok
Ahoj poraďáci,
chcem sa vyjadriť k tým stály platbám. Tiež ich používam. Prekvapilo ma, že sa tu píše, že do verzie do decembra 2007, keď sa okopíruje pohľadávka, že zostal zachovaný aj variabilný symbol. Takto to vôbec nefungovalo !!! Vždy som musela VS prepísať, lebo vždy sa vyplnil podľa čísla ostatnej pohľadávky. Dokonca mám na notebooku ešte verziu 8400, tam som to skúšala a tiež po zadaní CTRL+K sa VS vyplnil podľa čísla dokladu. TAKŽE URČITE NEŠLO V POHODE O ZMENU Z LEPŠIEHO NA HORŠIE, žiadna zmena tam totiž podľa mňa nebola. :-)
Ale bolo by fajn, ak by si užívateľ mohol vybrať, či tam VS chce zachovať alebo nie, pretože ani to, že by tam ten VS zostával vždy rovnaký by nebolo ktovie čo. Ja napríklad to niekedy potrebujem zmeniť, inokedy by sa mi hodilo, aby zostal zachovaný z dokladu, ktorý kopírujem.

Pozornejšie si prečítaj môj príspevok a dočítaš sa, že upozorňujem na zmenu pri OSTATNÝCH POHĽADÁVKACH.

apo
0 0

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať