arcanea
01.05.12,18:27
Dobry den,

chcem sa opytat, ako zahrnut do prev. poriadku krajanie kolacov, rozlievanie napojov a zalievanie kavy a caju?Nebudem nic vyrabat, len chcem kupovat marlenku a krajat a predavat aj rozlievane napoje (z velkej flase preliat do pohara s vieckom a slamkou. Kde v prev. poriadku to mam zahrnut, pripadne nemate niekto na to nejake podklady? Prev. poriadok som si pomocou niektorych prispevkov napisala, ale o tomto som nic nenasla.Dik.
peronka
01.05.12,17:03
ja to mám v prevádzkovom v predmete činnosti prevádzky ale mam tam iba : predaj ... ale pravda je že ja nealko nerozlievam..iba víno a to tam mam tiež iba predaj vína..
arcanea
01.05.12,18:21
mne ani nejde o predmet, ale o to, ci sa to dava do prev. poriadku alebo HAACCP alebo ci nie, a ako to tam dat. Nejde o vyrobu, ale manipulaciu s potravinami- tak neviem, ci to mam tam nejak rozpisovat.
Danielle369
03.05.12,16:26
krajanie kolacov, rozlievanie napojov a zalievanie kavy a caju?.....................toto ti musí schváliť hygiena, neviem prečo by si to písala do prevádzkového poriadku....daj žiadosť o rozšírenie predaja na hygienu