pure61
17.09.07,17:43
Otvárame kaviareň /káva, nealko, alko/ s doplnkovým tovarom: zákusky, zmrzlina a pod. Potrebujem mať vypracovaný HACCP a Prevádzkový poriadok. Ak áno, prosím o info príp. kontakt.
Zoltán Kovács
17.09.07,16:22
lenkak
17.09.07,17:19
postupuj podľa
http://www.porada.sk/t7104-obchod-s-potravinami-a-haccp.html
záleží ešte, či budeš aj vyrábať.
pracant 444
03.06.13,06:48
Ahoj Lenka,
po preštudovaní porady som zistil, že si v oblasti HACCP " doma" Chcel by som ťa poprosiť o pomoc.Mám jedného známeho, on je z macedónska a otvoril u nás v meste zmrzlinu.Hygienu sme mu vybavili, len chcú od neho doložiť HACCP. Nevedela by si mi poslať nejaký vzor, podľa čoho to máme vypracovať??Moc by nám to pomohlo...​ĎAKUJEM MOC