Ahoj Lenkak.
prečítal som toho veľa už tu na porade ale zjavne nie dosť. o HACCP teda hygiene, veterinároch ... na potravinársky kódex som sa však ZATIAĽ nedostal.
Mam špecifický prípad. Je to vlastne dovoz potravín konkrétne mäsa a mäsových výrobkov buď zo zahraničia alebo z veľkoobchodov v rámci SR! Keďže mám potencionálnych zákazníkov po dovoze tovaru, tak sa chcem spýtať, či priamo zriaďovať predajňu (zatiaľ málo financií) alebo stačí po dovoze do miesta určite jednoducho im tovar predať alebo doviesť domov.
Vlastním úžitkové motorové vozidlo do 3,5t pred začatím bude samozrejme plne vybavené novým chladiarenským zariadením. Živnosť som zatiaľ nezaložil ... ide to pomaly. Som vyučený obchodník.. teda prax v obchode , účtovníctvo,.....
Teda otázky asi : treba predajňu hneď? akú presne živnosť? kam všade sa nahlásiť? (veterinár, ŠOI, ....) ? aký je v takomto pláne podľa teba najväčší háčik ? Ďakujem za odpovede. S pozdravom Martin