Ja mám tiež depo 2 z Magropom-výrobca. Tiež som mala ten problém, ako ty, volala som do tej firmy a tam mi poradili, vlastne ma upozorili, že ke´d dávaš viac cukru, ríp. aj med, tak kryštalizuje v v tisícine milimetra a to nevidno. to musíš doslova vydrhnúť. Ja mám na to zvlášť kefku, dám si cifu a krúživými pohybmi čistím obe platne. Zopakujem to aj tri krát. POtom vyutieram od všetkych zvyškov čistdla aj vody, nechám preschnúť, zapnem , keď je zohriaty navoskujem hrubo včelou medzistienkou a nechám vychladnúť. Asi po 2hodinách zas zapnem , vyutieram vosk a skúšam, či lepí. Ak lepí, tak musíš celý postup nanovo zopakovať. Ja akurát som dočistila, navoskovala, tak teraz čakám zas na vychladnutie. Min rok som to musela tento postup zopakovať asi 4 x lebo som nevedela o tomto kryštalizovaní. Je tu tiež dobrá rada, používať to umele sladidlo, asi to začnem aj ja. AK by si ešte niečo potrebovala, kľudne sa ozvi. papa a pekné pečenie :-))