Zavrieť

Porady

zalozenie bufetu

dobry den.. mam k dispozicii prioestor aj s terasou ktory uz 5 rokov dozadu fungoval ako krcma..pocas jeho fungovania tam boli aj sa mi zda nejake problemy z higienov a WC ..preto rozmyslam ze ci yb nebolo podnik ked ho chcem nanovo otvorit,otvorit ako bufet kde bY sa predavalo alko ,nealko plus grilovali klobasy ci maso... ake su podmienky zalozenia?
zapis do obchodneho registra ci nejaky poplatok za otvorenie? potrebujem nejake povolenia? ake su higienicke kriteria pri pohostinstve alebo mnou spominanom bufete? ake poplatky by som musel platit? pristor je hotovy aj zariadenie ale nic ine... ako je to z poplatkami za alkohol atd...na internete nevim najst nic podone kde bby som sa to dozvedel...dakujem
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.