Zavrieť

Porady

Potrebujem kompletné informácie ohladom znovuotvorenia Pizzerie

Dobrý deň.
Potrebovala by som čo najviac informácii ohladom prevádzkovania pizzerie z dôvodu, že sme preblali pizzeriu po predošlom nájomcovi. Chcela by som aj vidieť nejaký vzor pre receptúru jedál (ako to má vypadať, čo to má obsahovať, kde sa to má využívať), prevádzkový poriadok a hlavne mnohoospevovaný plán HACCP. Ďakujem za pomoc
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

    Danielle369 je offline (nepripojený) Danielle369

    Danielle369
    HACCP a Prevádzkový poriadok máš tu na porade..hladaj
    Máš tu aj okolo pizérie popísané..na receptúru si kúp knihy..
    Potrebuješ aj sanitačný plán..aj ten tu je..

    TREBA UPRAVIť PODLA SEBA
    http://www.porada.sk/t7104-obchod-s-...i-a-haccp.html

    http://www.porada.sk/t62322-prevadzkovy-poriadok.html
    Naposledy upravil Danielle369 : 29.09.10 at 16:03

    Hlasovalo 6 pouzivatelov

    Užitočné (6)
    Mária27, rodina1, Lubaba, vieraaaa, truch, zdenka131
    6

    Potrebujem kompletné informácie ohladom znovuotvorenia Pizzerie

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.