Jano69 V prvom rade ide o reštauráciu nie o pizzériu. Jedlá sa budú podávať od polievky, cez halušky až po rôzne steaky. Pizzu som spomenul viac menej len kvôli donáške. Vďaka tomu, že hlavnú časť zisku tvorí zisk z reštaurácie, môžem cenami za donášku pizze veľmi dobre konkurovať donáškam, ktoré sú teraz známejšie. Takisto čo sa týka donášky obedov do firiem, takto očakávam približne 30-40 obedov denne - MIMO REŠTAURÁCIE ! Priestory budú sícce len prenajaté, ale za oveľa výhodnejších podmienok, ako si možno niekto predstavuje.
...mám za to , že pravdepodobne nepozeráš reláciu " Áno šéfe " s Jardom Žídekom ...
Ja občas hej , mám doma jedného odborníka , sleduje to pravidelne a vzdeláva sa ,ak sa to takto dá nazvať ....doporučujem si aj archív pozrieť ...
Jedná sa mi o to , že v kvalitnej reštike sa miš - maš nepodáva ...malo by byť vopred jasné , akým smerom sa vlastne ten - ktorý podnik vyberie a následne aj poberá...
Ježiši ...........ešte si ani nerozbehol celú akciu , biznis a už ZISK spomínaš ?????
Tak koncom roka sa ozvi ....
.......teda najskôr ...
ale nič v zlom ,nech sa Ti darí .
Ak budeš mať otvorené , daj aj názov ...prídem na obed , potom Ti poviem , dám nejakú tú hviezdičku ...