Zavrieť

Porady

Francuzska cukraren

Dobry den.
Som vyuceny cukrar vo francuzsku.Mam za sebou najlepsie cukrarske skoly vo francuzsku.
Buduci rok uvazujem sa vratit na slovensko a otvorit Francuzsku cukraren.Mislite,ze by som mohol dostat nejake dotacie?
A este jedna otazka,kupuvali by slovaci zakusky za 2 az 2,5eura?Mam zaujem robit aj rozvozy po celom slovensku.Zakusky budu sto percent francuzske,ale vyrobene na slovensku-.Suroviny na vyrobu zakuskou budem dovazat z francuzska.
Mam iba strach aby som to nezatvoril po case,ze zakusky by boli pre slovakou pridrahe.
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

    Dantess je offline (nepripojený) Dantess

    Mladý podnikateľ, ktorý sa ešte len učí ako to vo svete chodí ...viac Dantess
    K peniazom sa tu dostaneš ťažko. Prečítaj si ale niečo o dotácii pre začínajúcich podnikateľov z UPSVAR. 2,50 za koláč podľa mňa nieje veľa, ale závysí na veľkosti a od "vybavenia" ak ma rozumieš. Podnikanie je vždy risk a tak sa nedá nič garantovať. Sú tu vysoké nájmy a náklady a preto je podnikanie ťažké hlavne zo začiatku a bez podporného kapitálu. Inak klobúk dole, cukrárčina je určitá forma umenia a musíš byť fakt macher v tom, čo robíš. Možno by si našiel v BA aj dobre platenú robotu a nemusel by si sa stresovať s podnikaním, ktoré Ti pridá veľa vrások na čele a zisk nieje istý. O tvoje kvality sa pobije mnoho cukráreň a firiem

    tetrisss je offline (nepripojený) tetrisss

    No, niekedy ani ja neviem... ...viac tetrisss
    Hm, to je dost vela, predpokladam, ze to su normalne gramaze. Celkom by ma zaujimalo, ci tiez budes pouzivat zmes na pecenie a umele tuky a priravene kremy, hoci aj z Francuzka, tak ako vsetky nase vyrobne a potom je kolac ako vo filme s Funesom.

    misstka je offline (nepripojený) misstka

    misstka
    ak by boli naozaj dobré a kvalitné, tak by som si raz za čas kúpila.ale bola by som rada a myslím, že nielen ja, ak by som si mohla dať k tomu aj nejakú kvalitnú kávu, takže by bolo možno dobre sa spojiť aj s niekým, kto sa rozumie do káv.

    derek191919 je offline (nepripojený) derek191919

    Muž derek191919
    Ja si myslim, že by ti to išlo hlavne vo veľkych mestach v BA a KE určite. Cena 2,5 e v tychto mestach je v pohode, mohla by byť aj vyššia. Hlavne keby si si podchytil lepšie reštauracie a im by si robil zakusky tak by to išlo, pochybujem ze oni robia 100% francuzke, čiže by o to mali podľa mna zaujem. K dotácii toľko, ze ak budeš určity čas evidovany na urade prace (v minulosti to bolo tušim pol roka, možno to už znižili), tak si mozes vybavit dotáciu pre začínajúceho podnikateľa, ale je dost nizká od 2500 euro do cca 3300 odvíza sa to od regionu.

    minaj je offline (nepripojený) minaj

    minaj
    Neni to zly napad, vo vacsich mestach su slovaci ochotni priplatit si za kvalitu, ak si v tom dobry, tak urcite by som to robil radsej na vlastnu past, ako by som mal muklovat pre niekoho v zamestnaneckom pomere

    Iva2411 je offline (nepripojený) Iva2411

    Iva2411
    Viem že píšem už asi neskoro na túto vašu debatu my sme si chceli otvoriť taku pekaren len proste hladame pekara a niekoho s francuzskymi receptami ak by ste este mali zaujem napiste

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.