Zavrieť

Porady

Otvorenie stánku s občerstvením

Dobrý deň. Chcel by som Vás poprosiť o radu chcel by som otvoriť stánok s občerstvením : (alko ,nealko ,čapované pivo, hamburger,hot-dog, hranolky, pečená klobása, pochutiny atď...) chcel by som sa opýtať aké potrebné povolenia hygienické normy atď. potrebujem k danému podnikaniu. Viem že je potrebná živnosť a schválenie hygienou ale potreboval by som podrobnejšie vysvetlený postup aby sa nestalo že bude porušený zákon rsp. nebudem mať potrebné povolenie. Ide o nonstop prevádzku v Košiciach. Veľmi pekne vám ďakujem za skorú a serióznu odpoveď.
arizona pouzi vyhladavac, najdes stovky odpovedi ...
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

    Danielle369 je offline (nepripojený) Danielle369

    Danielle369
    plno odpovedííííííí je na porade....
    študuj...http://www.svssr.sk/potraviny/info_ppp.asp

    Budeš potrebovať HACCP, Sanitačný poriadok, .............., Hygiena ti dá zoznam, čo budú požadovať

    Hlasovalo 7 pouzivatelov

    Užitočné (7)
    vieraaaa, arizona, Anja111, Paula, truch, blavaciko, Mária27
    7

    Otvorenie stánku s občerstvením

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.