Zavrieť

Porady

Hygienicke podmienky kuchyne

Dobry den,

potrebovala by som poradit nejake podrobnosti k otvoreniu kuchyne v rodinnom dome.
Viem, ze treba zmenit uzitkovost stavby, vrchne podlazie bude sluzit na byvanie, spodne na podnikanie. Viem, ze potrebujem este jeden vchod, ktorym sa zasobuje.
Neviem vsak take detaily ako je vyska kachliciek a kolko dvojdresov treba, kolko stolov atd atd
Zatial su tam len hole steny nieje ani zmenena ucelovost stavby.
Osobu odborne sposobilu mame tiez.
Budem vdacna za akukolvek radu, kto s tym ma uz skusenosti, lebo na urade verejneho zdravotnictva boli velmi neochotny.

Dakujem pekne,

Petronela
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!

    Hygienicke podmienky kuchyne

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.