Prosím o rýchlu radu.
Mám klienta, ktorý má pohostinstvo - zistila som však, že hi má otvorené, ale nemá žiadne veci čo sa týka hygieny. Keďže som mu dala vypracovať žiadosť na hygienu so všetkými dokumentmi, zistila som, že nemá žiadne potravinárske vzdelanie, takže ani skúšky a vedomosti ohľadom potravinárstva. Určite to hygiena žiadať bude. Keďže on už je starší a vôbec sa na to necíti, chel by, aby sa pracovníčka ktorá v hostinstve pracuje prijala na pracovnú zmluvu na dobu neurčitú, s tým, že bude zodpovednou vedúcou za prevádzku pohostinstva. Tým pádom by mala mať ona tie potravinárske skúšky. Moja otázka je:
Čo všetko treba urobiť pre to, aby bola spomínaná zamestnankyňa zodpovednou osobou, kde všade ju treba nahlásiť a čo všetko je k tomu potrebné.
Ďakujem pekne, všetky dotazy pomôžu.
Toria