Zavrieť

Porady

Stánok s domácim pečivom

Dobrý deň,
vzhľadom na to, že som nenašla potrebné informácie, obraciam sa na vás a dúfam, že mi niekto poradí, poprípade dá link, kde nájdem odpovede na otázky.

V budúcnosti by som si chcela otvoriť stánok, kde by som si piekla a predávala každý deň pečivo, niečo ako fornetti, ale išlo by výhradne o domácu výrobu a o výrobu z kvalitných surovín.

1.Chcela by som sa spýtať čo všetko treba vybaviť,ak by som chcela prevádzkovať stánok takéhoto typu( v BA), aké sú asi počiatočné náklady, koľko to asi môže vynášať?

2.Ak nie som vyučená v tomto odbore, musím si zabezpečiť do stánku zodpovedného vedúceho? Ak áno, musí byť tento vedúci mojim zamestnancom?

3. Na čo všetko si dať pozor pri otváraní, prevádzke takéhoto stánku?

Ďakujem krásne za odpovede!
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!

    Stánok s domácim pečivom

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.