Zavrieť

Porady

Pohostinstvo, krčma a príprava tepelne upravenych výrobkov

Cawky,
chcela by som Vás poziadat o pomoc. Mame krčmu, v ktorej sa klasicky čapuje pivo, nalieva alkohol, predavaju nejake sladkosti, slanosti. Rozmyšlali sme však, že by sme svoju ponuku rozšírili o predaj
- korbáčikov
-nejaké polotovary ( pizza, bruskety upečene v mikrovlke alebo tej malej rúre)

Len nikde som sa nedočítala, čo by na to povedala hygiena. Neviete mi poradit, či sa to može, alebo za akych podmienok sa to môže predávať?

Dakujem za kazdú radu :-)
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!

    Pohostinstvo, krčma a príprava tepelne upravenych výrobkov

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.