Zavrieť

Porady

Predaj bez registračnej pokladne.

Neviem či to patrí sem, ale mala by som otázku, som foodblogger to jest že varím a pečiem a postujem recepty na web, chceli by sme spraviť akciu, kde by sme dali dokopy foodbloggerov, ktorí navaria či napeču a potom by predavali svoje výrobky ludom ( v CZ je to napr.Apetit piknik) ako to môžeme poriešiť tu na Slovensku, ked nemáme pokladne? Ďakujem
4 komentárov     zbaliť
Mila123 vystavte faktúry.....
kopretinka a povolenie od hygieny majú tí ľudia? živnosti? schválené prevádzky?
Martina Pavelková no su to bloggeri, nemaju reštiky a tak
kopretinka takže potom nemajú ani živnosť na výrobu a predaj....
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času
    15 komentáre - rozbaľ     zbaliť
    Martina Pavelková toto viam, mna zaujíma, ako by sa to dalo prezentovať, viete jedná sa o bloggerov nie su to ani reštaurácie, ani cukrárne...su to ludia čo radi varia a pečú a radi by sa sem tam prezentovali. V CZ maju Apetit piknik
    kopretinka ale v CZ nie je povinnosť registračnej pokladne.To jedlo môžu akurát tak rozdávať.
    Martina Pavelková no pekne, a babky na tržnici to ako riešia? ved nemaju pokladne ani jedna, toto je taká jednorázová akcia
    kopretinka babky na tržnici predávajú svoje prebytky
    kopretinka http://www.slovakfoodfestival.sk/
    Martina Pavelková ved hej a bloggeri by nemohli?
    kopretinka Mohli,vybaviť všetky povolenia,živnosť,pokladňa....prebytky zeleniny a ovocia sa predávajú na základe vlastníctva pôdy.
    Doplnila som link hore do odpovede,skúste sa spojiť s organizátorom
    Martina Pavelková no super, dakujem :-( a že rob niečo na slovensku , pre ludí , no asi nič :-(
    veronikasad Kde chcete variť ? Nedalo by sa toto jedlo vyfakturovať nejakej reštaurácii, ktorá ho vo svojom mene (cez svoju ERP) predá a vyplatí vám províziu ?
    kopretinka ale uznaj,že si nemôže hocikto len tak niečo uvariť a ísť to hocikde predávať....a čo hygiena,bezpečnosť potravín at´d.....ale uznávam,že na slovensku je to až moc prísne...
    kopretinka veronika,to sú súkromné osoby,oni môžu fakturovať??
    veronikasad U nás na Silvestra predávali na námestí kapustnicu a zabíjačku - kto tam kontroloval hygienu ? Rovnako banícky jarmok ...
    kopretinka ale asi mesto vydalo povolenie....ak to boli stánkari,tak majú stánok schválený,mali by mať....ale to ty nevieš
    veronikasad Určite mesto aj hygiena rozhodnutie vydali, ale mala som na mysli skutočnú hygienu predaja počas týchto akcii
    kopretinka no to je ale druhá vec......
      zbaliť

    Predaj bez registračnej pokladne.

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.