Ak máš pozemok aj s potrebnými sieťami, a vieš o aký typ unimo bunky ide, v akom sú stave, tak sa vyber na hygienu na predbežnú konzultáciu. Ak ti to spripomienkujú a "odklepnú" pokračuj v myšlienke. Jedna ti asi nebude stačiť - výroba, sklad na potraviny, sklad iný - baliaci materiál a pod, hygienické zariedenie zvlášť atď. Potom pokračuj ďalej, aby si neplytval časom.
Ak sa v unimo bunkách mohlo kedysi pracovať, prečo by sa nemohlo niečo vyrábať. V starých typoch unikal formalhedyd.
Vždy lepšia čerstvá pizza ako Dr. Otker alebo iný výrobca.
Mňa by najviac zaujímalo pri takýchto výrobách, ani nie kde sa vyrába, to si dúfam hygiena nejako postráži, ale kto prichádza do styku s potravinami. A to sa od personálu človek nedozvie, ani od kuriéra :-(
Postav si rovno reštauráciu ako lusk a málokomu napadne v čom sedí.
http://www.asb.sk/architektura/stavb...rovej-vystavby http://www.contur.sk/galeria iba na Autobus. stanici Nivy v BA v akom stánku pečú langoše a to je centrum mesta
https://www.google.sk/search?q=konta...spv=210&es_sm= http://www.designmagazin.cz/architek...-zastavku.html http://www.svp.cz/1-obytne-kontejnery.html#!prettyPhoto[photo140]/0/
Inak, ako školáci v ľudovej, reakcie na jedno vynechané písmenko. :-)