Zavrieť

Porady

Vybavenie kuchyne a baru zaradenie

Dobrý deň, poprosím všetkých, ktorí robia účtovníctvo pre reštaurácie ,o pomoc pri zaradení majetku do odpisových skupín. Sú to najmä umývačky riadu, chladiace pulty, fritéza,lávový gril,plynový sporák s elektrickou rúrou,teplý výdajný mostík,mraziak na zmrzlinu,výrobník ľadu. Keď pozerám štatistickú klasifikáciu produkcie, neviem presne určiť, či mám posudzovať tieto stroje a prístroje ako prístroje pre domácnosť kód 27.5 -2.odp.sk., alebo stroje na výrobu potravín a nápojov kód 28.93- 1.odp.sk. , chladiace zariadenia, pece a horáky v 3.odp.sk.-28.21,28.25?Zatiaľ všetky príspevky , čo som čítala, dávali každý iný výklad. Pekne poprosím kolegov, ktorí už niečo takéto v tomto roku riešili o spoluprácu.Ďakujem všetkým
Ďakujem,ďakujem,ďakujem za odpovede!Nikto nie je doma v tejto problematike?Stále sa nikto nenašiel,kto vie odpoveď na moju otázku,pritom sú tu ozaj veľmi schopní účtovníci.
V poslednej dobe nie sú žiadne odborné odpovede, neviem či je to arogancia skúsenejších účtovníkov, ktorí by mali podľa etikety pomáhať tým menej skúsenejším, alebo už úplne kašleme na všetko, nech si každý pomôže sám.Všetko najlepšie v novom roku, čauko!
Naposledy upravil strv : 06.01.16 at 16:32
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!

    Vybavenie kuchyne a baru zaradenie

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.