Zavrieť

Porady

Deratizacia

Prosím vás, ako často treba v predajni mäsa a mäasových výrobkov vykonávať deratizáciu?
Hľdala som v potravinovom kodexe, ale nemôžem sa z neho vymotať. Díky
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

    Infarkt je offline (nepripojený) Infarkt

    Muž...zatiaľ :-) Infarkt
    Sevasky,

    všetko čo sa týka deratizácie záleží na viacerých faktoroch a v podstate žiadna legislatíva ti neprikazuje frekvenciu deratizácie...

    Pre inšpiráciu pozri priložený Metodický pokyn a samo, skús kontaktovať vo svojom regione Štátnu veterinárnu správu a Úrad verejného zdravotníctva, kde ti myslím fundovane poradia .

    V prípade záujmu ti viem zabezpečiť deratizáciu cez firmu môjho obchodneho partnera, ktorý pôsobí v tomto obore už 15 rokov s pôsobnosťou na celom území SR.

    pracovisko je offline (nepripojený) pracovisko

    pracovisko
    Predpisy hovoria všeobecne, že v zariadeniach sa musia zabezpečovať pravidelné ničenia škodcov, prípadne, že sa musí udržať ich stav na prahu škodlivosti. Odporúča sa však, vzhľadom k biologickej aktivite hlodavcov, vykonávať deratizáciu dvakrát ročne, na jar a na jeseň, väčšinou sa vykonáva v apríli a v októbri. Prioritné sú zdravotnícke zariadenia a potravinárske prevádzky.

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.