Zavrieť

Porady

vianocna ryba

Dobry vecer poradaci,
chcela by som Vas poprosit,ci mi viete poradit nejaky dobry recept ako pripravit rybu na vianoce. Kazdy rok mavame vysmazane rybie file a uz toho mame po krk,tak som kupila sumca, ale neviem ako ho pripravit. Osobne velmi vysmazane nemam rada,tak budem rada ak mi poradite nejaky dobry recept ako ho pripravit. Dakujem a zelam stastne a vesele Vianoce :-)
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

    Cecilia je offline (nepripojený) Cecilia

    Cecilia
    Ja som zalovila trošku v starších receptoch /2OO4/ v PORADE a v linku VIANOCE som našla recepty na ryby, jeden sa mi tam pozdáva - kapor s kapari - sú tam aj iné recepty na prípravu rýb. Je tam aj výborný kakaový závin od ZITA4, dnes som ho piekla.

    tetrisss je offline (nepripojený) tetrisss

    No, niekedy ani ja neviem... ...viac tetrisss
    My doma mame radi velmi aj pecenu rybu, ale sumca som este nemala,ale ja si myslim, ze je to taky vseobecny recept. Rybu ocistime, upravime, umyjeme, nechame odkvapkat, potom na rybu dam citronovu stavu, dobre posolim zvonku aj vnutri, necham trocha postat. Nasekam si jarnu cibulku, pazitku a petrzlenovu vnat, moze byt aj mrazena vnat a dam ju do vnutra ryby, pridam podla potreby maslo. Na vrch ryby dam kolieska cibule a platky slaniny. Dam na suchy plech a do horucej rury, podla potreby pridame este olej, alebo maslo, ak je treba a pecieme za obcasneho podlievania a polievania nasledne vypekom. Mozeme na surovu rybu dat podla chuti aj cierne korenie a vegetu. Solou a korenim netreba setrit, ryba si to vyzaduje.

    Rozalka je offline (nepripojený) Rozalka

    Spoluvlastníčka "Prvého nitrianskeho medveďária" ...viac Rozalka
    tetrisss Pozri príspevok
    Mozeme na surovu rybu dat podla chuti aj cierne korenie a vegetu. Solou a korenim netreba setrit, ryba si to vyzaduje.
    Skús niekedy použiť aj cesnak, odkedy som to ochutnala, rybu vždy pečiem ocesnakovanú.

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.