Zavrieť

Porady

Sanitačný plán pre kaviarne

Dobrý deň!

V najbližších dňoch očakávame kontrolu hygienikov do našej kaviarne. Stačí, keď je Sanitačný program súčasťou Prevádzkového poriadku? Prosím o info, ako má vyzerať sanitačná kniha (tabuľka na sanitačný plán), veľmi by som bola rada, keby mi to niekto poslal + HaCCP pre kaviarne. Okrem prevádzkového poriadku a sanitačného plánu čo ešte budú kontrolovať? Vopred vrelá vďaka!
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

    Marikal je offline (nepripojený) Marikal

    Predaj nábytku na mieru. Marikal
    Tabuľky na sanitačná plán sú individuálne - teda presne podľa dispozičného riešenia prevádzky. Musia byť vypracované tak, aby presne sedeli na prevádzku, t.j. nedajú sa " len - tak " poslať. Tak isto je to s HACCP. Dnes už hygienici vedia, že to ľudia kopčili, tak to kontrolujú detailne. No a kontrolujú : záručné doby na tovare, čistotu prevádzky - prípadne robia ster, uloženie tovaru podľa druhu, označenie chladničiek, meranie teploty v skladoch a chladničkách, zabezpečenie prevádzky proti hmyzu príp. hlodavcom, dodacie listy... dodržiavanie hygienických prepisov práve podľa toho prevádzkového poriadku, ktorý máš na prevádzke, teda z toho dôvodu musí byť napísaný presne podľa prevádzky.

    Marína je offline (nepripojený) Marína

    Marína
    Pozri tému http://www.porada.sk/t7104-obchod-s-...i-a-haccp.html
    Ak si do vyhľadávania (okienko s textom Akú informáciu hľadáte?) zadáš HACCP, nájde ti pár desiatok tém s danou problematikou.

    Andelik1984 je offline (nepripojený) Andelik1984

    absolvoval som štátnu skúšku z predmetu hygiena potravín, skúšky z predmetov falšovanie a autentifikácia potravín, správna hygienická prax v potravinárstve, hygiena výživy a stravovania... ...viac Andelik1984
    5
    Naposledy upravil Andelik1984 : 20.06.08 at 12:26

    Sanitačný plán pre kaviarne

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.