Zavrieť

Porady

PREVADZKA BURGER STANKU

CHCEL BY SOM PREVADZKOVAT STANOK Z RYCHLIM OBCERSTVENIM ,MAM VYHLIADNUTY STANOK V KTOROM SA TATO CINOST UZ PREVADZKUJE , JE ZARIADENY A PREVADZKOVANY , CO POTREBUJEM JA AKO OSOBA KTORA BUDE PREVADZKOVAT TENTO STANOK , MOJE VZDELANIE JE SOU STAVEBNE A DO TERAZ SOM NEMAL SKUSENOSTI S PREDAJOM V BURGER , MOZEM DOSTAT ZIVNOST NA PREDAJ A PRIPRAVU RYCHLEHO OBCERSTVENIA ???CO BUDEM VSETKO POTREBOVAT NA PREVADZKU TAKEHOTO STANKU ???
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

    lenkak je offline (nepripojený) lenkak

    Lenka lenkak
    daj si do vyhľadávača názov Haccp.
    Nájdeš kopu tém oh+adom hygieny.
    poprípade preštuduj si niečo z:
    http://www.svssr.sk/sk/legislativa/kodex/kodex.asp

    Zita5 je offline (nepripojený) Zita5

    Nech robíme čokoľvek, má nám záležať na tom, čo robíme, nie na tom, či nás niekto vidí. Cicero ...viac Zita5
    Aj napriek tomu , že máte SOU stavebné , je možnosť si dať do ŽL tieto činnosti ako voľnú živnosť :
    1. Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) alebo iným prevádzkovateľom živnosti (veľkoobchod)
    2.Poskytovanie služieb rýchleho občerstvenia v spojení s predajom na priamu konzumáciu

    3.Predaj alkoholických a nealkoholických nápojov na priamu konzumáciu

    Aendy je offline (nepripojený) Aendy

    Aendy
    Pokiaľ je v súčasnosti stánok prevádzkovaný, tak by nemal byť problém s povoleniami od hygieny, a všetky potrebné dokumenty. Len by bolo potrebné si zistiť dôvody prečo pôvodný majiteľ tento biznis nechce, a prečo odchádza, osobne viem o jednom mieste kde už 5 rôznych majiteľov malo kaviareň, každý jeden sa len vyhádzal s peňazí a zatvoril, takže treba zvážiť či vôbec prevádzkovať a zamyslieť sa čo ten predošlý robil zle a čo viete ponlknuť nové a prečo by sa ľudia mali občerstvovať priamo u Vás

    PREVADZKA BURGER STANKU

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.