Zavrieť

Porady

Aloe vera

som kto som
Čítala som niečo o priaznivých účinkoch aloe vera na zdravie. Poznáte nejaký prípravok? Ak áno dajte vedieť. Čaute
Usporiadat
ga10bca5 ga10bca5

ga10bca5 je offline (nepripojený) ga10bca5

ajoj prosim ta ako sa ten gel volal a kolko asi stal? kupim ho v lekarni?
0 0
Marpoll Marpoll

Marpoll je offline (nepripojený) Marpoll

Aloe First a Aloe Vera Gelly používam momentálne na liečenie svojich vredov predkolenia s veľmi dobrým výsledkom. Liečba si vyžaduje dosť trpezlivosti, ale výsledok stojí za to. Prípravky v širokom sortimente ponúkajú niektoré zásielkové lekárne. Ceny sú rôzne, aktualizované na stránkach lekární.
0 0
kvalitar kvalitar

kvalitar je offline (nepripojený) kvalitar

ja som zacal liecbu z ALOE vera od nemeckej firmy, ktori vlastnia renomovane certifikaty na tento produkt(tieto certifikaty ako kvalitar som si overil a su velmi prisne a myslim ze ich vlastnia na aloe vera iba dve firmy na svete) Liecba s tymto hustym gelom je mnohostranna, ci uz detoxikacia tela (moj pripad) uplne sa mi upravilo travenie moje ph tela sa upravilo (meral som si ho pred a po) dokonca som schudol 8Kg bez diety iba s pomocou pitia gelu. Dalej viem ze gel ma pozitivne vysledky dokonca s liecbou rakoviny roznych typov, cez kozne choroby(atopicky ekzem, lupienka, akne). Len pozor na tieto liecby treba presny postup uzivania aby sa dostavil pozadovany efekt. Tzn. nekupovat hned od nejakeho dealera co nema ani predstavu ako spravne pit gel ale len vidi vidinu penazi a povie klientovi vypi 3 flase a bude ti dobre. Ja osobne som isiel do tejto firmy, lebo mam kvalitny nemecky zakaznicky servis, lekara na telefone, cize mozem mu zavolat ked mam nejaky zdravotny problem a on mi poradi co s tym a predovsetkym mam zlavu na tento gel. Nechcem tu propagovat tuto firmu alebo dokonca si robit nejaku nepriamu reklamu, slusne zarobim ako kvalitar zatial, a nepotrebujem vedlajsi prijem, ale chcem len poradit, aby ludia nekupovali nieco co nema ani zakladne certifikaty a zbytocne nevyhadzovali peniaze von oknom.
0 0
daria29 daria29

daria29 je offline (nepripojený) daria29

nepriamu reklamu si tuším robíš? že si schudol 8 kg z Aloe gelu,to je blbosť,že vylieči rakovinu,to jetiež blbosť, vypiť 3 flaše to je malo, že to ma veľa vitamínov,to je pravda,ze to dobre pôsobí na vsetko toje tiež pravda, a je to potravinový a pomocnýdoplnok.užívam to,ale nevyliečí,pomáha,udržuje ,zlepšuje dané ochorenie.
0 0
kvalitar kvalitar

kvalitar je offline (nepripojený) kvalitar

pozri sa ja asi viem ci som schudol 8Kg alebo nie. neviem ci vies nieco o dietach a ake mas mat Ph v tele ked chces uskutocnit nejaku dietu.A tento gel mi zvysil Ph to viem na 100%.A prosim ta nechytaj sa za slovicka, ja netvrdim, ze vylieci rakovinu, ale ze AV ma pozitivne vysledky pri liecbe rakoviny.clovek po chemoterapiach sa neciti na umretie. A co sa tyka optimalizacie chorob to je tiez individualne. AV neni zazrak ale alternativna pomoc.
0 0
kvalitar kvalitar

kvalitar je offline (nepripojený) kvalitar

A co sa tyka tej reklamy tak neviem kto v predoslom prispevku prezentoval presny nazov firmy a ze im to sprostredkujes. To nie je podla teba reklama?A co sa tyka 100% vytazku AV to je nemozne.
0 0
elpka elpka

elpka je offline (nepripojený) elpka

žena vo svete mužov

Dostala som raz fľašku tvrdého s Aloe Vera, neviem či ma vyliečila, ale bolo po nej príjemne
0 0
daria29 daria29

daria29 je offline (nepripojený) daria29

kvalitar Pozri príspevok
pozri sa ja asi viem ci som schudol 8Kg alebo nie. neviem ci vies nieco o dietach a ake mas mat Ph v tele ked chces uskutocnit nejaku dietu.A tento gel mi zvysil Ph to viem na 100%.A prosim ta nechytaj sa za slovicka, ja netvrdim, ze vylieci rakovinu, ale ze AV ma pozitivne vysledky pri liecbe rakoviny.clovek po chemoterapiach sa neciti na umretie. A co sa tyka optimalizacie chorob to je tiez individualne. AV neni zazrak ale alternativna pomoc.
no jasné,ked držíš dietu,tak schudneš aj bez AV,to ostatnéčo píšeš je pravda. k druhému príspevku,ja nepredávam AV,ale ponukla som tej čo sazaujímala ,že za nákupnu cenu,aby skusila či jej pomôže,to je niečo íné,žiadna vidina zisku.
0 0
Zuzana 1975 Zuzana 1975

Zuzana 1975 je offline (nepripojený) Zuzana 1975

Ahojte!
Aj ja poznam aloe vera produkty z FLP-Forever Living Products,dostat ich cez dilerov,ale toto su jedine produkty na ktore nedam dopustit.Pouzivam velmi vela produktov,pocnuc od tycinky na usta,cez dezodorant ,sprej ktory sa pouziva ako prva pomoc pri popaleninach,odreninach,herpesoch,poskodenych vlasoch,po depilacii,proste uzasne!!!!!! Maju aj e-mail foreverliving.com
0 0
Kováčka Kováčka

Kováčka je offline (nepripojený) Kováčka

Mám v hlave dosť veľký "guláš" z toho čo je reklama a čo nie ... Keď sa tu uvádzajú názvy produktov, ktoré dostanete kúpiť v lekárni, to nie je reklama???? Mám pocit, že hádam aj 20 rokov sú lekárne súkromné, teda de facto sa tu robí reklama produktom z predaja ktorých ide zisk do súkromného vačku ... presne tak ako z priameho predaja ... ??? A už dávno neplatí - bohužiaľ - že to, čo sa predáva v lekárni je kvalitné a lacné. Dúfam, že to je aspoň neškodné ... !!!
Produkty firmy, o ktorej píše kvalitár poznám, Aloe a aj iné veci užívam 2 roky ... a fakt nekecá. Strašne ma svrbia prsty, aby som tu nenapísala názov firmy ... takže radšej končím ...
0 0
Viem pomôcť Viem pomôcť

Viem pomôcť je offline (nepripojený) Viem pomôcť

Je mnoho druhov aloe vera.Najucinnejsie su produkty, ktore ma spolocnost Forever.Je ich cca 200,kazdy ma svoj ucinok, da sa pomoct pri kazdom zdravotnom probleme.Nedostat ich v lekarni, z toho dovodu, ze lekarnik nema cas na konzultaciu o zdravotnom stave s kazdym clovekom.
Naposledy upravil Chobot : 06.07.09 at 09:08
0 0
vasulka vasulka

vasulka je offline (nepripojený) vasulka

mam rada život
Viem pomôcť Pozri príspevok
Je mnoho druhov aloe vera.Najucinnejsie su produkty, ktore ma spolocnost Forever.Je ich cca 200,kazdy ma svoj ucinok, da sa pomoct pri kazdom zdravotnom probleme.Nedostat ich v lekarni, z toho dovodu, ze lekarnik nema cas na konzultaciu o zdravotnom stave s kazdym clovekom.V pripade zaujmu,viem pomoct, napiste na meil.
Táto reklama nie je v súlade s politikou FLP.
0 0
tetrisss tetrisss

tetrisss je offline (nepripojený) tetrisss

No, niekedy ani ja neviem... ...viac
Nemozem si pomoct, ale musim sem napisat moje skusenosti, ale s celkom prirodnym AV, len musite dat pozor na ten skutocne liecivy, musi byt dostatocne stary, vraj 2-3 roky a s tymto listom na pokozke fakt dosiahnete male zazraky, pomaha zlepsit alergie na kozi, dokonca odpadne bradavica, ja som si takmer odtrihla koniec prsta, rana skoro 1 cm a neuveritelne mi s pomocou potierania rany cerstvym listom sa prst zacelil takmer bez stopy. Musim to este skusit vnutorne, co to spravi, ale kedze ta rastlina je skutocne lieciva, tak aj produkty musia mat pozitivne ucinky. Priroda je ale priroda.
0 0
pasuliatko pasuliatko

pasuliatko je offline (nepripojený) pasuliatko

cholerický drak s váhavým srdcom alebo váhavý drak s cholerickým srdcom.... ?????? ...viac
sú aj mnohé nápoje s aloe vera čo sú chuťovo dobré
0 0
agromaster agromaster

agromaster je offline (nepripojený) agromaster

internet marketer
Len este upresnim nazvy z predoslych prispevkov Aloe Vera Gel sa pije a Aloe Vera Gelly je krem, ktory sa vyraba takmer 30 rokov a mnohe europske firmy sa snazia tieto produkty svetovej jednotky neuspesne napodobnovat. Dalej neexistuje aloe vera produkt bez konzervacnych latok, ako sa tu snazil uz niekto propagovat.
0 0
Sp4m3r Sp4m3r

Sp4m3r je offline (nepripojený) Sp4m3r

Ja mam doma tiez rastlinu uz ju mam vyše roka a naozaj vyborne pomaha na pokožku dokonca ma už aj vyhonky ktore maju tiež rok akurat ich pojdem zvlášť rozsadiť nech sa dalej rozmnožujú nechuti to nejako užasne je to skor take horkaste ale ked je to take zdrave ... a na pokožku to veľmi pomáha čo sa týka rán a vyrážok rôznych kožných problémov... podľa mňa je najlepšie si zadovážiť rastlinku ale nie s kvetinárstva a len aloe vera barbadensis miller lebo tato rastlinka je najliecivejsia, mne sa ju podarilo zohnať cez jednu pani ktora mi ochotne poslala vyhonok poštou...
0 0
bettylou bettylou

bettylou je offline (nepripojený) bettylou

:-))
Použitie gelu vnútorne: List z dostatočne starej rastlinky ca 4r. odstrihneme , pozdlžne prerežeme a gél nožom oškriabeme až po zelené. Zmiešať s vodou, prípadne dochutiť. Ak sa s vodou rozmixuje celý list aj s kožou, má mierne preháňacie účinky - preto v tomto prípade nie viac ako 1-2 listy
0 0
Viem pomôcť Viem pomôcť

Viem pomôcť je offline (nepripojený) Viem pomôcť

Chcem poopravit moj prispevok:neriesime zdravotne problemy ludi, ale pomahame pri rieseni ich tazkosti pomocou ********


reklama pozn. moderátora
Naposledy upravil arizona : 01.06.10 at 09:41
0 0
sibalka5 sibalka5

sibalka5 je offline (nepripojený) sibalka5

Ja užívam aloe vera gél, ale nie z lekárne, kde je až 90% aloe vera a pomohlo mi to zvýšiť imunitu, užívam to už 5 mesiacov a ani raz som nemala prízanky astmy ani nemusím užívať žiadne lieky na astmu a alergie. V prípade potreby poskytnem bližšie informácie. V lekárni dostať len riedenú aloe vera.
0 0

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať