Zavrieť

Porady

Kontrolna lekarska prehliadka po 1. roku ID

Kontrolna lekarska prehliadka po 1. roku ID je stanovena na 09/2016. Chcem sa spytat, zvyknu dodrzat stanoveny termin, alebo tiez byva omeskanie o niekolko mesiacov?
2. dotaz: ide o psych.diagnozu. - je po 1 roku znova potrebny psychologicky posudok? Moj psychiater najprv hovoril , ze dame urobit, teraz mi tvrdi, ze to nie je potrebne, ze moj stav je nezmeneny. Ak posud.lekarovi ale tento posudok bude chybat, poslu ma domov ? - s tym, ze si ho mam dat dodatocne urobit a daju mi novy termin LPK? / posledny psychol. posudok je z 05/2015./
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

    Anika61 je offline (nepripojený) Anika61

    Som Anika61
    Zvyknú presne dodržať stanovený termin a ak ti môžem poradiť vyjadrenie psychológa je aj pri nezmenenom stave dôležité a bude dobre ak ho posudkovému lekárovi predložíš hneď.
    6 komentáre - rozbaľ     zbaliť
    filome555 dakujem, ale ked ma psychiater k psychologovi neposlal, mozem aj sama zajst za psychologom o objednat sa na testy?
    Anika61 Áno a povedz mu že to potrebujes kvôli posúdeniu zdrav.stavu po roku...
    Katy a R SP asi nebude potrebovať vyjadrenie psychológa - ale vyjadrenie psychiatra ! načo by si zbytočne chodil na testy - ak netreba - rozhodne psychiater - či jemu treba k posudku. Ty dolož lento, čo si SP vyžiada (budeš to mať na papieri - u každého to nie je rovnako)!
    Anika61 Píšem zo skúseností :-) pri znovuposudení zdravotného stavu vždy kládli veľký dôraz práve na vyjadrenie psychológa....keďže psychiater určuje diagnózu aj na základe psycholog.vyšetrení...v papieroch" býva väčšinou napísané predložiť všetky vyšetrenia týkajúce sa zdr.stavu
    Katy a R veď hej - lenže posudok mu bude robiť psychiater (a či si vyžiada aj test od psychológa - je na ňom). A tie testy ani vraj nemá význam robiť často .. ???
    ale zbytočne to tu dopredu riešiť - treba doložiť to, čo mu napíšu v pozvánke!
    Pepa Keď to nie je písané v žiadanke, čo sa posiela obvodným lekárom resp. niektorým pacientom aj domov tak psychologické vyšetrenie nie je treba. Záleží kedy mal naposledy robené psychologické vyšetrenie, lebo u niektorých lekárov musia za to platiť pacienti. A k presnému dodržiavaniu stanoveného termínu - môže tam byť posun aj mesiac, dva - záleží od vyťaženosti OLPČ.
      zbaliť

    Katy a R je offline (nepripojený) Katy a R

    Katy a R
    SP posiela pozvánku na kontrolnú prehliadku. V pozvánke máš všetko napísané, čo treba - ak chcú aktuálny posudok - tak ho treba doniesť. (viem, že to nie je zadarmo.
    Skrátka treba spraviť to, čo chcú A ten interval - to tiež záleží od posudkového lekára - a tiež zrejme, že ako predpokladajú zmenu zdravotného stavu. Možnože po tejto prehliadke dajú dlhší interval ??? (a možnože nie)

    Kontrolna lekarska prehliadka po 1. roku ID

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.