Marína Camelka, chlebík sme piekli zatiaľ raz a bol ozaj dobrý. Pizzu nespočetnekrát. Mám výborný recept na cesto a na omáčku(ten maglajz, s čím sa pizza potiera). Ten sa mi zdá najdôležitejší. Je sice trochu pracnejší na čas, ale môžeš si ho urobiť do zásoby. Ak chceš, dodám. Nemusíš ju zrovna piecť v piecke ale v môžeš v rúre. Aj my niekedy pečieme nie priamo na „podlahe“ piecky, ale dostať kúpiť presne na pizzu teflónové pekáče(tácky), ktoré zo spodu majú dierky. Sú ozaj dobré.
Čo sa týka lopára, tak ten je zdedený po manželových pra-pra predkoch(aj to jarmo na voly) a ten nepoužívame ale syn vyrobil taký istý len s kratšou rúčkou a tým sádzame pizzu do pece a aj na ňom krájame.
Evka, to vôbec nevadí že je pracný, naši pizzu zbožňujú, tak ťa poprosím o ten ,,
maglajz, s čím sa pizza potiera ,, , ďakujem, no určite z takej piecky je to moc mňam, na prírodno