Zavrieť

Porady

Urologické vyšetrenie žien

Zdravím,
mala som opakovaný zápal močových ciest a tak ma moja lekárka poslala k urologovi. Neviem čo ma tam čaká? Už som sa čosi dočítala, že urolog odoberá moč priamo z močového mechúra. Ale neviem presne ako? Na čo sa mám pripraviť? Neviete niekto ako sa to robí? Čo mi tam vlastne bude robiť? Prosím, tá neistota je dosť zlá.
Ďakujem.
Usporiadat
maca.tt maca.tt

maca.tt je offline (nepripojený) maca.tt

verná čitatelka príspevkov porady 46 ročná ...viac
Mne poradila kolegiňa na zápal močových ciest uvariť zemiaky v šupke a sadnúť si nad ne / naparovať sa od spodu / kým sa paria pôsobia protizápalovo.
0 0
tete181 tete181

tete181 je offline (nepripojený) tete181

Dobrý ďeň,
chodím opakovane k nefrologičke kôli baktériam a krvi(mikroskopickej) v moči. Už mi predpísala vela antibiotík ale žiadne nezaberajú..dnes ma poslala k urológovi..chcela by som sa opýtať z čoho to môže byť..
0 0
lezko lezko

lezko je offline (nepripojený) lezko

Ono u kazdej zeny je to rozne. Na zapal mocoveho mechura a mocovych ciest trpim od detstva. Nie je to nic prijemne viem. Ale zeny medzi 20 - 40 mavaju dost casto taketo zapaly. Ja osobne som zapal schytala kazde 3 mesiace. Beriem to ako ako bezny zivot.
0 0
denisecka denisecka

denisecka je offline (nepripojený) denisecka

Dnes som bola u urologa s opakovanym zapalom mocoveho mechura, to cievkovanie boli asi tak ako cikanie pri zapale ale urcite zalezi od sestricky, ktora v mojom pripade bola drsna, podrazdena a asi minutu potom co som vosla do ambulancie na mna vytiahla tu hadicku bez akychkolvek informacii preco , o co ide, ci to boli a ci to nejde inak ... a aj doktor asi vstal zlou nohou ze tak agresivnemu cloveku by som moje zdravie uz nikdy do ruk nezverila. Nemal problem v mojej pritomnosti pouzivat nadavky a hukat po celej ordinacii, ze obvodny lekari tam posielaju vsetkych aby sa zbavili pacientov.....zrejme sa uz ponahlal domov a bola som mu napritaz...behom 2 mesiacov mi dal tretie antibiotika bez toho zeby sa akokolvek vyjadril k tomu co mi vlastne je mi vrazil papier doruky a dovi dopo....takze ktokolvek z trencina alebo okolia sa chysta k urologovi, Ivana Pristica na Zlatovskej urcite neodporucam ak nechcete mat traumaticky zaziok ... ked vas 3 mesiace trapia taketo tazkosti / zapal som mala podotykam na 4 kriziky,co je celkom dost zle } tak zrejme este nieste dost dolezity nato aby si taky odbornik s vami spinil rucicky...mozno ked budu zlyhavat oblicky o vas pan dolezity zakopne....
tak to bola moja prva navsteva urologa{dovtedy to riesila obvodna doktorka a pohotovost|
a do tej ordinacie uz nevkrocim, navstivila som uz dost doktorov ale takyto ................. sa skutocne tazko hladaju
Naposledy upravil denisecka : 15.12.10 at 17:21
0 0
chloch chloch

chloch je offline (nepripojený) chloch

dobry den, kazdy, kdo by se nahodou stydel, by so mel precist tenhle clanek. http://www.vimax.cz/vysetreni_u_urologa/ ja se taky delsi dobu stydel, ale pak mi doslo, ze to vlastne nema zadny smysl a proste jsem sel.. prevence je snad nejdulezitejsi
1 0

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať